GPS na quada
Sensu w 278 i przy tej cenie również nie widzę.
Shelton również ma rację co do kwestii nawigacji w aucie.
Nie mniej ja korzystam tylko z 276, a że nie mam zamiaru inwestować w gps'y na każdą okazję więc targam swoją cegłę i do auta
Na quadzie i w każdych warunkach terenowo-pogodowych jest doskonały
Shelton również ma rację co do kwestii nawigacji w aucie.
Nie mniej ja korzystam tylko z 276, a że nie mam zamiaru inwestować w gps'y na każdą okazję więc targam swoją cegłę i do auta
Na quadzie i w każdych warunkach terenowo-pogodowych jest doskonały
.:GALEON:.
ja także, a sprawdza sie rewelacyjnie w aucie. Ekran pierwsza klasa, wielkosc wystarczająca, swietne statystyki, szybkie przeliczanie i przeskalowywnie. Na glowę bije takie nuvi a gadzety typu 3D to sobie mozna....hmmm..no wiecie. Jak ktos chce to ma tzw ekran autostrady.
Ktos wspominal o cenie ok 2.5tys na 278 (sprowadzany z UK) co jest rewelacyjna cena zwazywszy na koszt jaki ponislem na uchwyt samochodwy, kabel z glosnikiem i przenosna poduszke grawitacyjna.
a...oczywiscie w cenie bylaby takze mapa CNE w pamieci wewnetrzenej...swietna...choc z bledami (jak wszystkie) a teraz wchodzi CNE 2008!
Ktos wspominal o cenie ok 2.5tys na 278 (sprowadzany z UK) co jest rewelacyjna cena zwazywszy na koszt jaki ponislem na uchwyt samochodwy, kabel z glosnikiem i przenosna poduszke grawitacyjna.
a...oczywiscie w cenie bylaby takze mapa CNE w pamieci wewnetrzenej...swietna...choc z bledami (jak wszystkie) a teraz wchodzi CNE 2008!
I tu Maćku się nie zgodzę się zupełnie. 276 nie bije na głowę zaawansowanych nawigacji samochodowych i wiesz o tym dobrze.
Taka np. Automapa jest znacznie dokładniesza i aktualniejsza niż sofcik na 276.
To raz. Jeśli chodzi o auto. Dwa punkty POI to dwa, trzy numeracja domów to trzy. Niestety.
Na korzyść mogę zestawić przyciskologię 276, jest sensowna, niestety ekrany dodytkowe w aucie są wygodniejsze. Ja używam telefonu ASUS 535
Można obsługiwać ekranik dodtykowo lub rysikiem - druga opcja kategorycznie beznadziejna w samochodzie - ekran dodtykowy - mały gabaryt. W skali 1 do 5 na 3+
Są też przyciski.
Taka np. Automapa jest znacznie dokładniesza i aktualniejsza niż sofcik na 276.
To raz. Jeśli chodzi o auto. Dwa punkty POI to dwa, trzy numeracja domów to trzy. Niestety.
Na korzyść mogę zestawić przyciskologię 276, jest sensowna, niestety ekrany dodytkowe w aucie są wygodniejsze. Ja używam telefonu ASUS 535
Można obsługiwać ekranik dodtykowo lub rysikiem - druga opcja kategorycznie beznadziejna w samochodzie - ekran dodtykowy - mały gabaryt. W skali 1 do 5 na 3+
Są też przyciski.
KINGSAJZ dla każdego!!!!