GPS na quada
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Więc byłem dziś u przedstawiciale GARMIN, i naprawdę fachowo mi wszystko wytłumaczyli. Powiem żę zastanawiam się nad sprzętem troche z niższej pólki(cena ) a mianowicie są dwa modele
1. GARMIN eTrex Legend Cx zachęcająca cena
2. GARMIN eTrex Vista Cx model trochę droższy, ale posiada modół SiRF Star III czyli ma najwyższą czułość odbioru sygnału GPS
Oczywiście sprzedawcy poinformowali mnie o tym że są to ręczne odbiorniki, ale dzięki uchwytom można przymontować je do quada
Może ktoś coś wie na temat tych dwóch modeli??
1. GARMIN eTrex Legend Cx zachęcająca cena
2. GARMIN eTrex Vista Cx model trochę droższy, ale posiada modół SiRF Star III czyli ma najwyższą czułość odbioru sygnału GPS
Oczywiście sprzedawcy poinformowali mnie o tym że są to ręczne odbiorniki, ale dzięki uchwytom można przymontować je do quada
Może ktoś coś wie na temat tych dwóch modeli??
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Cześć Domin, z tego co obejrzałem na stronie producenta to wygląda to nieżle. Jedyne ale to mocowanie, oryginale to rowerowe, a ono na quadzie nie wtrzyma. Znajomy do Hondy Gold Wing, która "płynie" po drodze założyła na taki zwykły uchwyt i niezdawało to egzaminu (brak resorowania), a co dopiero na quadzie w terenie. A tak z ciekawości jaki koszt urządzenia?
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Siema Tede74 tak na marginesie to byłem dziś u Ciebie bardzo spodobał mi się Twój salon widziałem Twojego quada to by wypadało coś pojeździć Daj znać coś w tym tyg. Może w środe tak koło 18 byśmy się złapali gdzieś koło obwodnicy?????
A ceny to:
Tańszy to 1249zł
A ten z lepszym odbiornikiem to 1449 zł
A ceny to:
Tańszy to 1249zł
A ten z lepszym odbiornikiem to 1449 zł
... inne hobby to tylko wymówka :)
Jak potrzebujesz do Etrexa cos porzadnego to moze byc Touartecha - solidny, ale dosc drogi. www.holan.pl
Ten Garmina rozwala tylna obudowe, wiec jest do bani.
Pzdr,
ML
Ten Garmina rozwala tylna obudowe, wiec jest do bani.
Pzdr,
ML