GO PRO HERO 3
-
- Quad:: Kymco kxr 250, TGB Target 525, Kymco MXU 500irs
- Imię: szymon
GO PRO HERO 3
Witam, jestem na drodze kupienie tej kamerki i mam 2 pytania do jej użytkowników.
-Czy to dobry wybór Takiej kamerki do 1200 zł.
-lepiej kupić w pl czy w Niemczech (chyba taniej)
-Czy to dobry wybór Takiej kamerki do 1200 zł.
-lepiej kupić w pl czy w Niemczech (chyba taniej)
Re: GO PRO HERO 3
To bez znaczenia gdzie kupisz kamerka jest super!!
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Tylko albo aż :
- Bateria jest do kitu. Nawet bac pac niewiele pomaga. Wytrzyma max 1 - 1,5 h nagrywania. W koło komina jest ok ale na wyprawach jest to dość uciążliwe.
- Nagrywanie po zmierzchu jest słabej jakości
I do tego karta micro SD minimum class 10 i to nie ta najtańsza z allegro bo będzie zawieszać kamerę.
Poza tym same plusy
- Bateria jest do kitu. Nawet bac pac niewiele pomaga. Wytrzyma max 1 - 1,5 h nagrywania. W koło komina jest ok ale na wyprawach jest to dość uciążliwe.
- Nagrywanie po zmierzchu jest słabej jakości
I do tego karta micro SD minimum class 10 i to nie ta najtańsza z allegro bo będzie zawieszać kamerę.
Poza tym same plusy

jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc

był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga

Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Dokładnie bateria to padaka. gdyby zrobić sobie ładowanie z aku bezpośrednio, to może byłoby ok, uciążliwe włączanie nagrywania, chłopaki majacy inne tylko pstryk i jest, a tu włącz/ odczekaj a potem nagrywanie.
A potem tylko same plusy, choc ja bym nie kupował teraz go pro, lecz np contoura.
A potem tylko same plusy, choc ja bym nie kupował teraz go pro, lecz np contoura.
Ja dopiero jak kupiłem obudowę z możliwośćią podłączenia kabla zasilania to zacząłem z niej być zadowolony 25 min nagrywania na baterii to śmiech a wymiana baterii nie jest wygodna i szybka.
Tak poza tym jakość itp super
Tak poza tym jakość itp super
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Veego a podaj jakis namiar na taka obódowę.
http://www.centrumkierowcy.pl/obudowa-z ... p4415.html
to jest chyba oryginalna która ma niewygodne zapięcie lepsze zapięcie mają podróbki można otworzyć jedną ręką i są 2x tańsze co prawda gopro3 już nie robią a 4 ma już lepsze zapięcie.
jest jedno ale trzeba uważać na gałęzie bo kabel jak o coś zahacza to majta gniazdem i ono się po czasie może zluzować mi tak się stało ale była na gwarancji i mi wymienili na nową z tym że zamiast 3black dostałem 4silver nową z akcesoriów nieoryginalnych jakie dokupiłem to chyba tylko bateria nie pasowała bo ma inny kształt a tak poza tym to polecam solidna firma nie naprawia tylko wymienia na nowe taka polityka i w dodatku napisałem że ja uszkodziłem i chciałem odpłatną naprawę no chyba że takie coś obejmuje gwarancja i dali nówkę w pudełku
to jest chyba oryginalna która ma niewygodne zapięcie lepsze zapięcie mają podróbki można otworzyć jedną ręką i są 2x tańsze co prawda gopro3 już nie robią a 4 ma już lepsze zapięcie.
jest jedno ale trzeba uważać na gałęzie bo kabel jak o coś zahacza to majta gniazdem i ono się po czasie może zluzować mi tak się stało ale była na gwarancji i mi wymienili na nową z tym że zamiast 3black dostałem 4silver nową z akcesoriów nieoryginalnych jakie dokupiłem to chyba tylko bateria nie pasowała bo ma inny kształt a tak poza tym to polecam solidna firma nie naprawia tylko wymienia na nowe taka polityka i w dodatku napisałem że ja uszkodziłem i chciałem odpłatną naprawę no chyba że takie coś obejmuje gwarancja i dali nówkę w pudełku
no i oczywiście obudowa nie jest szczelna ale miałem w tym miejscu przyklejony kawałek taśmy by trochę zasłonić przed brudem i deszczem i w zupełności wystarczało nic się nie stało nawet jak jednorazowa fala na jeziorze przykryła na chwilkę quada
-
Dzięki, wybiore ją chyba, dokupi się 2 baterie i będzie zabawa 

-
jeszcze jedno, jaki model wybrać , jest ich dużo, jeżdżę sportowo-terenowo
-3 + black edition
- 3 White edition
czy
zwykła
- 3 black edition
mnie przekonywuje ta pierwsza, jak myślicie którą warto kupić. Chce że by dobrze nagrywała filmy, pilocik też się przyda, łatwiej filmy nagrywać xd

-3 + black edition
- 3 White edition
czy
zwykła
- 3 black edition
mnie przekonywuje ta pierwsza, jak myślicie którą warto kupić. Chce że by dobrze nagrywała filmy, pilocik też się przyda, łatwiej filmy nagrywać xd