Gdzie pojeżdzić w okolicach Warszawy
Gdzie pojeżdzić w okolicach Warszawy
jak w temacie, znacie jakieś fajne miejsca, godne polecenia, gdzie quadowcy nie są wyganiani? piszcie tu
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Re: Gdzie pojeżdzić w okolicach Warszawy
Stare Budy Radziejowskie - koło Kuklówki - dojazd od trasy Warszawa Katowice -
http://www.teren4x4.pl
- teren 15 hektarów, minimalne grupy zorganizowne quadów to 5-6 szt. Cały dzień jazdy w mocno przeprawowym terenie to 120 zł za quada (przy założeniu, że grupa ma 5-6 quadów, jeżeli więcej quadów to będzie taniej)... taką informację uzyskałem od właściciela toru Arka Klicha.
Tylko bezwzględnie trzeba się umówić i zgłoscić chęć przyjazdu do Arka.
Jeżeli chcecie pojeździć w tym terenie skontaktujcie się z Arkiem Klichem – tel. kom. 500 724 088.
Wbijcie sobie namiary na tę miejscówkę do GARMINa: N 52° 02.685', E 20° 31.046'
http://www.teren4x4.pl
- teren 15 hektarów, minimalne grupy zorganizowne quadów to 5-6 szt. Cały dzień jazdy w mocno przeprawowym terenie to 120 zł za quada (przy założeniu, że grupa ma 5-6 quadów, jeżeli więcej quadów to będzie taniej)... taką informację uzyskałem od właściciela toru Arka Klicha.
Tylko bezwzględnie trzeba się umówić i zgłoscić chęć przyjazdu do Arka.
Jeżeli chcecie pojeździć w tym terenie skontaktujcie się z Arkiem Klichem – tel. kom. 500 724 088.
Wbijcie sobie namiary na tę miejscówkę do GARMINa: N 52° 02.685', E 20° 31.046'
Póki co quadowa emeryturka :)
dzieki Grzegorz o tym juz slyszalem od naszego wspolnego znajomego , wpadniemy tam z nim ktoregos dnia
witaj
byles moze w grupie, ktora wybrala sie tam 10 lipca? spotkalismy (ja jezdze patrolem) tam grupe quadowcow i jest porobno sporo zdjec z tego wypadu, chetnie bym looknął
pzdr
Sebastian
byles moze w grupie, ktora wybrala sie tam 10 lipca? spotkalismy (ja jezdze patrolem) tam grupe quadowcow i jest porobno sporo zdjec z tego wypadu, chetnie bym looknął
pzdr
Sebastian