Gatka-szmatka
Re: Gatka-szmatka
BH1 the best
Ma, ale porównując nowe oponki ma gorszą trakcję i słabiej robi robotę w błocie i na mokrym, quad jest bardziej podsterowny.
Działa to w ten sposób - BH 1 jest gorszy, ale za to niezniszczalny. Natomiast BH 2.0 lepiej się prowadzi, ale trochę szybciej ściera.
Konrad jedna sprawa Ty masz V, 71 koni i silnik 800 Tu mowa o miśku 550, pewnie porównywalnym mocowo z moim Hondo - traktorkiem ogrodowym. BH 1 jest cięższą oponą od 2.0. To natomiast odbije się na osiągach tym bardziej że BH 25" to tak naprawdę 26"
P.S. Mam u siebie BH 2.0 w Rinconie, ścigałem się z Rinconem na BH 1.0 - został sporo w tyle.
Działa to w ten sposób - BH 1 jest gorszy, ale za to niezniszczalny. Natomiast BH 2.0 lepiej się prowadzi, ale trochę szybciej ściera.
Konrad jedna sprawa Ty masz V, 71 koni i silnik 800 Tu mowa o miśku 550, pewnie porównywalnym mocowo z moim Hondo - traktorkiem ogrodowym. BH 1 jest cięższą oponą od 2.0. To natomiast odbije się na osiągach tym bardziej że BH 25" to tak naprawdę 26"
P.S. Mam u siebie BH 2.0 w Rinconie, ścigałem się z Rinconem na BH 1.0 - został sporo w tyle.
Ozo Drapers Squad
to na początku pisałeś o BH 1 ? bo sie zgubiłemIkar pisze:Ma, ale porównując nowe oponki ma gorszą trakcję i słabiej robi robotę w błocie i na mokrym, quad jest bardziej podsterowny.
ile przejechałeś na swoich 2-ach - widac szybsze ubywanie ??
pozdro
Zbyszek
Zbyszek
Tak o bh 1.0
Przejechałem około 4 tyś. Jak kupowałem quada było około 65 % teraz mam może ze 30 %. Już są sliki ale całkiem nieźle się wdrapują pod górki
Też zbliżam się do zmiany i na pewno Alltraki
Przejechałem około 4 tyś. Jak kupowałem quada było około 65 % teraz mam może ze 30 %. Już są sliki ale całkiem nieźle się wdrapują pod górki
Ozo Drapers Squad
rozejrzałem się i te BH 2 są cos słabo dostępne, tylko na quadowym i z dośc zaporową ceną ........Ikar pisze:Tak o bh 1.0
pozdro
Zbyszek
Zbyszek
bh1 the Best i już wytłumaczę dlaczego-na innych nie jeździłem .
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Mi się Kenda bardzo dobrze sprawowała, szeroka z tyłu, dużo węższa na przodzie. W błoto i tak Zilka lepsza
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
"A ty wiesz, że jak byłem młody to też byłem murzynem i grałem w kosza"
Zobaczcie tych magików:
Zobaczcie tych magików: