Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
-
dorota
Witam moze ktos mi doradzi gdzie moge umiescic gasnice w LS.Z gory dziekuje i serdecznie pozdrawiam Dorota.
-
domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
-
Kontakt:
Siema
A po co Ci gaśnica????? Chociaż muszę przyznać że sam raz biegłem do auta po gaśnicę. Wróciłem se z jazd, i postanowiłem dolać benzyny jakoś tak mi się rozlało na gorący silnik. Sie ostro przestraszyłem ale na szczęscie nic się nie stało
... inne hobby to tylko wymówka :)
-
prezziguzzi
-
Kontakt:
można sie zapalić
np.jadąc po suchej trawie albo dolewając benzyny,może też się przytrafić awaria instalacji elektrycznej
jestem za
.:GALEON:.
-
dorota
chej siema dzieki za posty,w swoim LS nie potrzebna mi gasnica gorzej z LS ktore mam w wypozyczalni tu musza byc gasnice i trojkat paranoja ale to taki dziwny wymog.POZDROWIONKA od dziewczyny z Lubelskiego ktora tez jest fanem i jezdzi quadami pa pa
dorota
-
HAUPTMAN
Nie wiem gdzie zamontować gasnice w przypadku LS. Wiem jak wygląda ale nie mam go rzed oczami ale mam propozycję. Kup gaśnicę w sklepie z sprzętem do tuningu samochodów. O bardzo małych rozmiarach ( porównywalna do buteli z płynem energetycznym ) mają homologację można je dostać w sieci sklepów NORAUTO ceny od 39,99 do 69,99 zł. Zamontowałem taką żonie w schowku w quadzie ZIPP 200 4CROSS a o ile znasz ten sprzet schowek jest bardzo mały. Apteczka - kup na allegro militaria zestaw pierwszej pomocy US ARMY lub zestaw podstawowego opatrunku osobistego WP. Sa bardzo małe. Pozdrawiam
-
dorota
dzieki za podpowiedz sprubuje tylko ze wLS nie ma wogule schowka ledwo mieszcza sie klucze i akumulator. Ale milo czytac ze jeszcze jest jakas kobieta ktora jezdzi quadem.Pozdrowienia dla zony u mnie jezdzimy cala rodzina razem z 7 letnim synem i 6 letnia corka
dorota
-
HAUPTMAN
Jak chcesz mogę Ci wysłać jeden taki typ apteczki wojskowej ale WP tej lepszej US ARMY niestety nie posiadam. Oczywiscie gratis. A odnośnie gasnicy w LS zaraz coś wymyśle tylko znajdę prospekt LS-a
-
dorota
dzieki ale apteczka nie jest obowiazkowa tylko gasnica i trujkat
dorota
-
HAUPTMAN
Fakt ciężko znaleść miejsce. Rozumiem że prowadzisz wypożyczalnię tak? Ja bym zastosował rozwiązanie z enduro. Kup narzędziowniki takie mocowane na tylny błotnik w enduro. To są gotowe zestawy z elementami montażowymi ( półka, śruby itp ) w takim zasobniku jest kieszeń na pojemnik z olejem zamiast tego wejdzie gasnica. Trzeba to tylko przymocować do tylnego błotnika quada prawego lub lewego i po sprawie. Ja uzywam takiego narzedziownika firmy scott ale sa dość drogie od 160 do 200. Mozna kupić taniej vietnamskie podróbki. Na trójkąt nie mam pomysłu.
-
dorota
Tak prowadze wypozyczalnie wiem jak to wyglada mam takie cos w swojej hondzie CR250 .jutro sprubuje to zamocowac wLS oczywiscie jak wroce z 8 godz, wyprawy pozdrawiam.
dorota