Sklep okazały na wylocie z Warszawy.
Wszystko pachnie nowością. Dużo sprzętu i ciuchów.
Dobrze przygotowane stoiska quadowe. Widac, że kwitnie współpraca z dużym dystrybutorem częsci quadowych w Polsce.
Widac także, że dobór akcesoriów jest podyktowany doświadczeniem 2Cana i jest naprawdę dobry. Wszystkie podstawowe typy opon, uchwytów GPS owcyh, skrzynki, wyciagarki Warna i Come-up itd.
Nie wiedziałem tyle dobrego w jednym miejscu. Wielki +.
Widac tez, ze dopiero wszystko się dociera, bo montowane są jeszcze ostatnie elementy wystroju, gniazka elektryczne itp.
Sprzedawcy są zmotywowani i "podnieceni". Nie widac po nich nudy i rutyny. Co ciekawe jest to prawdziwy TLUM!
Niestety ceny są nienegocjowalne i raczej bliższe cenom sugerowanym przez producenta/dystrybutora niż atrakcyjne na niższej marży (próbowałem negocjowac intercom bluetoothowy....700zł)
Musze jednak przyznać, ze KQ750 w sklepie za niewiele ponad 31tys to propozycja niezła. Co prawda to "golas", ale to już warte zastanowienia i poważnego porównania z szarym importem.
Brakowało mi jasnego oznaczenia, że na piętrze jest coś ciekawego do zobaczenia. Brak jasnych, widocznych strzałek, drogowskazów.
Brak też jakiegoś rozdzielenia działów. Quady powinny byc w jednym dziale :QUADY, niezależnie od marki z wielkim podwieszonym pod sufitem logo: QUADY-ATV i to samo do akcesoriów: QUADY-AKCESORIA a tak to wygląda trochę jak supermarket klasy Biedronki, gdzie wszystko jest porozkładane na podłodze.
Odrobina porzadku by się przydała

Podsumowując, świetny sklep, ale więcej porządku i elastyczności cenowej proszę