Fotki i filmy z wypraw.
- gero13
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: can am outlander 800 xtp max
- Imię: Gerard
- Kontakt:
Był sobie rajd III KZ . Impreza według mnie najlepsza w jakiej brałem udział. Było wszystko i dla wszystkich, błoto ,woda,zjazdy i podjazdy , trawersy i winchowanie. . Napewno każdy by sobie dopasował coś dla siebie. Według mnie zwycięzcą został Buła, bo pierwszy przyjechał do bazy z kompletem pieczątek, po nieustannej jeździe(20 godzinnej).Pełen szacun
Reszta też się spisała bardzo dobrze. Nasze chłopaki z GCT byli najlepsi!!! jechali nieustannie przez 26 godzin co czyni ich MISTRZAMI . Wjechali na metę w ostatniej minucie!!! Ja natomiast nie ukończyłem rajdu bo gad się zesroł i cały misterny plan poszedł w p*****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaliczyłem pierwszy OS i natm zakończyłem .
Reszta też się spisała bardzo dobrze. Nasze chłopaki z GCT byli najlepsi!!! jechali nieustannie przez 26 godzin co czyni ich MISTRZAMI . Wjechali na metę w ostatniej minucie!!! Ja natomiast nie ukończyłem rajdu bo gad się zesroł i cały misterny plan poszedł w p*****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaliczyłem pierwszy OS i natm zakończyłem .
[color=#000080][b]Quad Cartel Team/ATV Team Sulechów[/b][/color]
gercio przykro mam bardzo że ci nie poszło w tym rajdzie ale nie przejmój się w następnym będzie lepiej
sprzedaj to g.... i kup nowego
albo ty nie umiesz jeździć G700 albo trafił ci się jakiś zje..ny model
kup mojego
sprzedaj to g.... i kup nowego
albo ty nie umiesz jeździć G700 albo trafił ci się jakiś zje..ny model
kup mojego
Ostatnio zmieniony wt 27 sty, 2009 przez wiewiur, łącznie zmieniany 1 raz.
- gero13
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: can am outlander 800 xtp max
- Imię: Gerard
- Kontakt:
Mój gadzik przejdzie teraz gruntowny remoncik i zobaczymy co dalej . Jak będzie się psuł to go zezłomuje. Co do wypowiedzi złośników , to trzeba wystartować w rajdzie żeby się wypowiadać na temat jego trudności. Narazie puchary na półce GCT czekają na waszego PUCMISTRZA, tylko nie pchajcie się wszyscy naraz. :wy¶miewacz:
Ostatnio zmieniony śr 28 sty, 2009 przez gero13, łącznie zmieniany 1 raz.
[color=#000080][b]Quad Cartel Team/ATV Team Sulechów[/b][/color]