eXpedycja Bunkry II - wrzesień 2015
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: eXpedycja Bunkry II - wrzesień 2015
U mnie pasuje, mam nadzieję że pasuje do wszystkich przyczep i haków. chyba nie ma zbyt dużych różnic w grubości haka? a nawet jeśli to można sobie powiększyć średnicę otworu szlifierka. Zaczep przyczepy mam Knota ale jest trochę luzu więc na większy zaczep też się zmieści.
Łukasz, oczywiście, ważne aby być mądrym po szkodzie, a nie spożywać musztardę po obiedzie. Sławkowi to nie pomoże ale może uchroni innych przed podobną przygodą, chociaż Sławka pewnie też to zainteresuje bo zapewne nadal będzie ciągnał quada na przyczepie więc się przyda.
Łukasz, oczywiście, ważne aby być mądrym po szkodzie, a nie spożywać musztardę po obiedzie. Sławkowi to nie pomoże ale może uchroni innych przed podobną przygodą, chociaż Sławka pewnie też to zainteresuje bo zapewne nadal będzie ciągnał quada na przyczepie więc się przyda.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Patent fajny jednak ja dokupiłbym inna kłódkę, najlepiej z jak najmniejszym otworem - po zapięciu bo ta tu w tej cenie zestawu -wygląda mi na 2 sekundy dla łomu lub breszki - jest dziurka, jest oparcie dla pręta do wyłamania jej - na tym całym ustrojstwie - IMO chwilka i będzie wolna przyczepka.DKfan pisze:
Panowie jeżeli zainteresuje was to zakupiłem i mogę polecić fajne zabezpieczenie przyczepy przed zdjęciem jej z haka. Z zabezpieczeniem można jeździć.
http://allegro.pl/blokada-zaczepu-kulow ... 44571.html
Po lekkim modzie IMO pomysł dobry.
V2.....sound of madness
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
No to czas na moje podsumowanie - myślałem skracać/ciąć bardziej..ale żal było
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
Git wreszcie są relacje filmowe !!
i coś od nas :
i coś od nas :
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- sebavfr
- Quad:: Polaris sportsmen 570
- Imię: Sebastian
szkoda że to już za nami następna wyprawa za rok
- marioIII
- Quad:: siwy OUT 500L był: Sportsman 800 EFI i Rancher TRX 350 FE
- Imię: Mariusz
a może uda się utrzymać trend dwóch w sezonie..
Z resztą między innymi chyyba i po po to jezdzimy na wyjazdy z tak licznym nas udziałem żeby się poznawać i potem "namawiać" na różne mniejsze lub większe wyjazdy i bliżej i dalej...
Z resztą między innymi chyyba i po po to jezdzimy na wyjazdy z tak licznym nas udziałem żeby się poznawać i potem "namawiać" na różne mniejsze lub większe wyjazdy i bliżej i dalej...
Jeśli ktoś chciałby pośmigać w zielonogórskim lub na Śląsku
https://www.facebook.com/marioIIIPL
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5lFyuP3ZljO-U2x85z_Bt4eB7q_xu3hG
https://www.facebook.com/marioIIIPL
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5lFyuP3ZljO-U2x85z_Bt4eB7q_xu3hG
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
sebavfr i marioIII - jestem przekonany że z chęcią pojedziemy wraz z Olsztyniakami na imprezę zrobioną przez innych chętnych - tu nie ma monopolu.marioIII pisze:a może uda się utrzymać trend dwóch w sezonie..
więc propozycje mile widziane
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
Będziemy starać się przy Waszej pomocy i udziale aby Nuklearna Integracja i eXpedycja Bunkry były cyklicznnymi impezami dla szerokiego grona riderów a proponowane i wybrane przez nas rejony Polski będą atrakcyjne dla wszystkich.
Ostatnio zmieniony pn 19 paź, 2015 przez Czoper, łącznie zmieniany 1 raz.
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
A może i trzech bo QOM też wyszło "kameralnie" w 25 quadówmarioIII pisze:a może uda się utrzymać trend dwóch w sezonie..
No i uprzejmie wszystkich informuję, że podjęliśmy decyzję iż jeden z uczestników ma dożywotni zakaz na wyjazdy z nami.
Mam nadzieję, że nie trzeba nikomu tłumaczyć o kogo chodzi, tak zdecydowaliśmy i jesteśmy przekonani, że jest to słuszna decyzja.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
oolsztyniak pisze: No i uprzejmie wszystkich informuję, że podjęliśmy decyzję iż jeden z uczestników ma dożywotni zakaz na wyjazdy z nami.
Mam nadzieję, że nie trzeba nikomu tłumaczyć o kogo chodzi, tak zdecydowaliśmy i jesteśmy przekonani, że jest to słuszna decyzja.
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl