elka czy ohlins do renegada 1000 xxc
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: Taki fajny
elka czy ohlins do renegada 1000 xxc
Piszę w imieniu kolegi z quadów który przesiadł się z Misia na renegada i jest strasznie nie zadowolony z zawieszenia foxa. W grizzlym miał elkę i było to zawieszenie które Mu odpowiadało, niestety nie wiem który model. Teraz przymierza się do zastąpienia owego foxa na elkę lub ohlinsa. Czy ktoś z kolegów posiada wiedzę, doświadczenie w tym temacie. Może już ktoś zmienił owego foxa na inny zawias?
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: elka czy ohlins do renegada 1000 xxc
Garard podobno wymienił właśnie foxa na elkę. Pewnie Syciu się wypowie bo za pewne co nieco mu wiadomo.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
- syciu
- A.P.T. - ATV Poznań Team
- Quad:: Renegade 800 XXC
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Dokłądnie Gerard sie przesiadl bo tez jezdzil wczesniej misiem na elce
Aczkowliek pare osob mi mowilo ze trzeba zrobic bardziej miekkiego tego foxa (odpuscic na sprezynach) i jest o niebo lepiej - aczkolwiek po przyzwyczajeniu z elki moz ebyc ciezko
Aczkowliek pare osob mi mowilo ze trzeba zrobic bardziej miekkiego tego foxa (odpuscic na sprezynach) i jest o niebo lepiej - aczkolwiek po przyzwyczajeniu z elki moz ebyc ciezko
M5 - "Chcesz się ścigać, nie masz szans" - Jeremy Clarkson
SQUAD: A.P.T. - ATV Poznań Team
ZONEparts.pl
SQUAD: A.P.T. - ATV Poznań Team
ZONEparts.pl
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: Taki fajny
Odkręciliśmy troszkę sprężynki ale wtedy dobija. Czy po zastosowaniu elki w 1000 quad niżej stoi, czy jest tak samo wysoki jak na foxie?syciu pisze:Dokłądnie Gerard sie przesiadl bo tez jezdzil wczesniej misiem na elce
A Gerard jaki ma model elki i czy jest znaczna różnica w jeździe?