Przy okazji wiosennego ogarnięcia foczki postanowiłem zrobic dawno zapowiadany test.
Zgadnijcie co dzisiaj będę testował w terenie ?
Dzisiaj mały test w Rinconie.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Dzisiaj mały test w Rinconie.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
Re: Dzisiaj mały test w Rinconie.
Zółtki z tyłu do lamusa i tuningujemy zawieszenie w wersji garażowej ?
Ja też mam mały pomysł co do tyłu, ale muszę jeszcze trochę poczekać
P.S. Kiedyś zacząłeś temat o kierownicy flexa do Rincona, będziecie to kontynuowali ?
Ja też mam mały pomysł co do tyłu, ale muszę jeszcze trochę poczekać
P.S. Kiedyś zacząłeś temat o kierownicy flexa do Rincona, będziecie to kontynuowali ?
Ozo Drapers Squad
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
i po testach
fabryczne sprężyny z tyłu są o NIEBO LEPSZE niż zółtki i tak u mnie zostaje na stałe
Flexa Artur mam ale nie ma gdzie go założyć bo właściciel sie przesiadł na inny sprzęt
fabryczne sprężyny z tyłu są o NIEBO LEPSZE niż zółtki i tak u mnie zostaje na stałe
Flexa Artur mam ale nie ma gdzie go założyć bo właściciel sie przesiadł na inny sprzęt
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
ale co to ma wspólnego z żółtymi sprężynami ??suman pisze:Spodziewałem się czegoś nowego z tej wypowiedzi a tu dalej wieje nudą i stagnacją. Jaskółka w postaci sponsorowania DB to chyba wszystko na co było stać przedstawicieli tej marki w 2010. A tłumaczenie się kryzysem według ich opini zwalnia marketingowców od działań. Całe szczęście że faktycznie pojazdy tej marki same się bronią, po za znanym mi dobrze Rinconem miałem okazję testować 420-kę i uważam że jest to super quad dla początkujących rajderów, brak mu może trochę prędkości i z tego względu średnio nadaje się na maratony ale do np. turystyki, wypadów czy większości przeprawówek nadaje się znakomicie.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Danielu, niestety to jeden ze SPAMerów z Pakistanu
Właśnie dodałem kolejny zakres numerów IP z Pakistanu do zbanowania...
Właśnie dodałem kolejny zakres numerów IP z Pakistanu do zbanowania...
Póki co quadowa emeryturka :)