DZICZ KARPACKA - UKRAINA 2009 7-14.06.09
-
Wiesz Robert, że opona niskociśnieniowa już w okolicach 1ATM może po prostu strzelic i to bez obciążenia!robertyamaha napisał...
jak napompuje 0,6 - 0,7 wobec standartowych 0,3
Dlatego osadzając ja na feldze trzeba bardzo powoli pompowac i maks ok 1-1.5ATM.
Rozsadne maksimum to ok 0.5ATM...ale cóż....awaryjnie mozna i tak. Beadlocki sa drogie....
Ostatnio zmieniony wt 02 cze, 2009 przez MaciekP, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krzysztof Wronowski
Grzegorz,Krzysztof Wronowski
Grzegorz , wyluzuj, nie potrzebujesz beadlocków przy swoich oponach i felgach, dajesz 0,7 i jedziesz
Znienawidzisz mnie jak ci przypomnę słowa 2Cana na połoninie
Ostatnio zmieniony wt 02 cze, 2009 przez MaciekP, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ostatnie już chyba:
http://www.youtube.com/watch?v=WYL0EKVC ... annel_page
ps: gdyby nie prezzi i jego ręce i jego klucze nie dalibyśmy rady
http://www.youtube.com/watch?v=WYL0EKVC ... annel_page
ps: gdyby nie prezzi i jego ręce i jego klucze nie dalibyśmy rady
PANOWIE,
Wygląda na to, że mimo znacznego ocieplenia (powyżej 20 stC) będzie jednak pogoda w kratkę. Wstepnie ma padać we wtorek i środę. Dobrze by było przyjąć, że pewnie raz czy dwa zatrzymamy się w hotelu, żeby wysuszyć ciuchy i wygrzac się w saunie a co za tym idzie, pociągnie to za sobą dodatkowe koszty.
Jesteście na to gotowi?
DZIKI-Husky, chłopaki - ile to mniej więcej kosztuje?
Wygląda na to, że mimo znacznego ocieplenia (powyżej 20 stC) będzie jednak pogoda w kratkę. Wstepnie ma padać we wtorek i środę. Dobrze by było przyjąć, że pewnie raz czy dwa zatrzymamy się w hotelu, żeby wysuszyć ciuchy i wygrzac się w saunie a co za tym idzie, pociągnie to za sobą dodatkowe koszty.
Jesteście na to gotowi?
DZIKI-Husky, chłopaki - ile to mniej więcej kosztuje?
-
motyf > zdjęć mam bardzo dużo - nie mam czasu wrzucić, moze ronin moje zdjecia wrzuci jak będzie miał chwile, na dziczy raczej mnie nie ma, co do materiału, mam już w kieszeni dla ciebie usb 4gb całkowicie PEŁNY !
macku > hotele będą niezbędne, bo jedziecie tam dla zabawy a nie żeby się zaorać, koszty to 200-250hrywien za pokój o wys standarcie na 2 os, czyli ~50-80 zł za osobe za noc, sauna extra, obiady extra
powodzenia
macku > hotele będą niezbędne, bo jedziecie tam dla zabawy a nie żeby się zaorać, koszty to 200-250hrywien za pokój o wys standarcie na 2 os, czyli ~50-80 zł za osobe za noc, sauna extra, obiady extra
powodzenia