[DB] DZICZ BIESZCZADZKA IV 19 - 21.06.2009 (edycja letnia )
- cerrone
- Quad:: Yamaha RingRoad
- Kontakt:
WAZNE :
na moja prosbe Grzesiek z Quadzika uruchomi na forum strone zamknieta dla wszystkich
dotyczaca Dziczy Bieszczadzkiej ktorej to strony bede moderatorem
takze bedziemy bajduzyc powaznie , mniej powaznie ale za to miedzy nami i to mnie cieszy
a wszystko to dla BRACI BIESZCZADZKIEJ
na moja prosbe Grzesiek z Quadzika uruchomi na forum strone zamknieta dla wszystkich
dotyczaca Dziczy Bieszczadzkiej ktorej to strony bede moderatorem
takze bedziemy bajduzyc powaznie , mniej powaznie ale za to miedzy nami i to mnie cieszy
a wszystko to dla BRACI BIESZCZADZKIEJ
Yamaha RingRoad
-
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Tak jak cerrone wspomniał, na Forum Quadzik.pl została stworzona grupa DZICZ BIESZCZADZKA, której członkami mogą zostać aktywni uczestnicy imprezy Dzicz Bieszczadzka.
Jeżeli jesteś uczestnikiem imprezy Dzicz Bieszczadzka wejdź w GRUPĘ Dzicz Bieszczadzka i kliknij Dołącz. Oczywiście cerrone dopuszcza do grupy tylko aktywnych uczestników imprezy.
W niniejszym temacie oczywiście możecie dalej rozprawiać o przygotowaniach do imprezy, nakręcać się i dyskutować, ale bez zdradzania istotnych informacji o miejscu odbywania się Dziczy, bo to jest główny powód powstania Grupy. Wszelkie informacje techniczne i czysto informacyjne będą podawane w dziale widocznym tylko dla członków grupy Dzicz Bieszczadzka.
Jeżeli jesteś uczestnikiem imprezy Dzicz Bieszczadzka wejdź w GRUPĘ Dzicz Bieszczadzka i kliknij Dołącz. Oczywiście cerrone dopuszcza do grupy tylko aktywnych uczestników imprezy.
W niniejszym temacie oczywiście możecie dalej rozprawiać o przygotowaniach do imprezy, nakręcać się i dyskutować, ale bez zdradzania istotnych informacji o miejscu odbywania się Dziczy, bo to jest główny powód powstania Grupy. Wszelkie informacje techniczne i czysto informacyjne będą podawane w dziale widocznym tylko dla członków grupy Dzicz Bieszczadzka.
Póki co quadowa emeryturka :)
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
-
- prezziguzzi