Dowcipy
Wraca mąż z delegacji trochę wcześniej niż zawsze. Wchodzi do sypialni a tam w łóżku leży obcy nagi facet.
Pyta się go:
- Gdzie moja żona?
A on odpowiada przerażony:
- W łazience, bierze prysznic.
Mąż na to:
- Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź cicho!
Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku:
- Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam...
A gość:
- Otwórz szafę, to się posrasz...
Pyta się go:
- Gdzie moja żona?
A on odpowiada przerażony:
- W łazience, bierze prysznic.
Mąż na to:
- Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź cicho!
Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku:
- Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam...
A gość:
- Otwórz szafę, to się posrasz...
wszystkie kobiety są wredne, ale niektóre mają duże cycki.
powiadają, że z dziewczyną-mistrzynią olimpijską w podnoszeniu ciężarów nie strasznie chodzić nocą. ale w dzień - strasznie!
kobieca definicja słowa "już" zawsze zawiera zwrot "jeszcze tylko..."
kobiety nie można zmienić. tzn. można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.
jeśli laska ma króciutką spódniczkę, to facetowi powiewa czy jej torebka pasuje do butów.
ziewając mężczyzna pokazuje swoje złe wychowanie, kobieta swoje możliwości.
kobietę znacznie łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać zgodnie z jej życzeniem.
niekiedy kobieta traktuje faceta jak budzik. najpierw go nakręci, ale skończyć nie da.
uszczęśliwić kobietę można bardzo szybko, tylko jest to bardzo kosztowne.
jeśli zaprosiłeś dziewczynę do tańca, a ona się zgodziła, to się tak nie ciesz. najpierw będziesz jednak musiał z nią zatańczyć.
kobieta, która przynosi rankiem piwko na kaca jest nie tylko mądra, ale i piękna!
biust - ozdoba czy ciężar? gdyby ozdoba - kobiety nosiłyby go na wierzchu, gdyby ciężar - na plecach.
kobiety mają dwa rodzaje pretensji: nie mają co na siebie włożyć i mają za mało miejsca w szafie.
gdy mężczyźnie źle - szuka żony. gdy mężczyźnie dobrze - żona jego szuka.
jeżeli spotkałeś kobietę swoich marzeń, to o pozostałych marzeniach możesz śmiało zapomnieć.
i last but not least:
jaka jest różnica między mężczyzną a kobietą? kobieta wymaga wszystkiego od jednego mężczyzny, a mężczyzna wymaga jednego od wszystkich kobiet.
powiadają, że z dziewczyną-mistrzynią olimpijską w podnoszeniu ciężarów nie strasznie chodzić nocą. ale w dzień - strasznie!
kobieca definicja słowa "już" zawsze zawiera zwrot "jeszcze tylko..."
kobiety nie można zmienić. tzn. można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.
jeśli laska ma króciutką spódniczkę, to facetowi powiewa czy jej torebka pasuje do butów.
ziewając mężczyzna pokazuje swoje złe wychowanie, kobieta swoje możliwości.
kobietę znacznie łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać zgodnie z jej życzeniem.
niekiedy kobieta traktuje faceta jak budzik. najpierw go nakręci, ale skończyć nie da.
uszczęśliwić kobietę można bardzo szybko, tylko jest to bardzo kosztowne.
jeśli zaprosiłeś dziewczynę do tańca, a ona się zgodziła, to się tak nie ciesz. najpierw będziesz jednak musiał z nią zatańczyć.
kobieta, która przynosi rankiem piwko na kaca jest nie tylko mądra, ale i piękna!
biust - ozdoba czy ciężar? gdyby ozdoba - kobiety nosiłyby go na wierzchu, gdyby ciężar - na plecach.
kobiety mają dwa rodzaje pretensji: nie mają co na siebie włożyć i mają za mało miejsca w szafie.
gdy mężczyźnie źle - szuka żony. gdy mężczyźnie dobrze - żona jego szuka.
jeżeli spotkałeś kobietę swoich marzeń, to o pozostałych marzeniach możesz śmiało zapomnieć.
i last but not least:
jaka jest różnica między mężczyzną a kobietą? kobieta wymaga wszystkiego od jednego mężczyzny, a mężczyzna wymaga jednego od wszystkich kobiet.