Doradźcie
Doradźcie
Witam
Chciałbym prosić o poradę co do zakupu mojego pierwszego quada. Chciałbym żeby był to sprzęt wytrzymały dosyć szybki i zwrotny, oczywiście dla osoby początkującej w przystępnej cenie. Prosił bym o poważne porady i przykłady maszyn, bez bezsensownych OT.
pozdrawiam
Chciałbym prosić o poradę co do zakupu mojego pierwszego quada. Chciałbym żeby był to sprzęt wytrzymały dosyć szybki i zwrotny, oczywiście dla osoby początkującej w przystępnej cenie. Prosił bym o poważne porady i przykłady maszyn, bez bezsensownych OT.
pozdrawiam
patrtrząc dzisiaj na allegro zainteresowało mnie to: http://moto.allegro.pl/item219723878_qu ... azja_.html
co o tym sądzicie?
co o tym sądzicie?
- prezziguzzi
- Kontakt:
nauka zmian biegu
witam
muglby mi ktos wytłumaczyc krok po kroku jag zmienia sie biegi w quadach moze to gupie pytanie ale malo sie orietuje a mam zamiar kupic jak som wysze jak nisze biegi wsteczny itp?dzieki
muglby mi ktos wytłumaczyc krok po kroku jag zmienia sie biegi w quadach moze to gupie pytanie ale malo sie orietuje a mam zamiar kupic jak som wysze jak nisze biegi wsteczny itp?dzieki
- ITAL
- V-ce Admin
- Quad:: Honda Rincon 680 :)
- Imię: Adam
- Kontakt:
Re: nauka zmian biegu
bimber
witam
Po pierwsze ortografia
po drugie powitalnia
po trzecie uzupełnij profil o wiek to może nie zaczniesz przygody z quadzikiem od bana
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red