Dlaczego podoba mi sie to forum :)
-
- Kontakt:
- BadAmstaff
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- Krzysztof Wronowski
Dlaczego lubię TO forum?
Wlaściwie to... nie lubię ani tego , ani zadnego innego.
Forum to taka publiczna forma ekshibicjonizmu , gdzie piszący (często poważny , dorosły facet) naraża się na publiczną krytykę najczęściej ze strony dzieci , których ilość na forach jest przeogromna.
Dlatego wielu doskonałych riderów, ludzi mających olbrzymia wiedzę i doświadczenie na żadnym forum nie pisze, własnie dlatego by nie narażać swojego autorytetu.
I to właściwie oni wygrywają , my piszący stajemy się osobami publicznymi i musimy liczyć się z tym , że wszystkie konsekwencje tego faktu kiedyś nas dotkną.
Pamiętajmy - STARAJMY SIĘ O LUDZIACH MÓWIĆ I PISAĆ TYLKO DOBRZE , A MOŻEMY BYĆ PEWNI , ŻE ONI DO TEGO WIZERUNKU KIEDYŚ DOROSNĄ.
Wlaściwie to... nie lubię ani tego , ani zadnego innego.
Forum to taka publiczna forma ekshibicjonizmu , gdzie piszący (często poważny , dorosły facet) naraża się na publiczną krytykę najczęściej ze strony dzieci , których ilość na forach jest przeogromna.
Dlatego wielu doskonałych riderów, ludzi mających olbrzymia wiedzę i doświadczenie na żadnym forum nie pisze, własnie dlatego by nie narażać swojego autorytetu.
I to właściwie oni wygrywają , my piszący stajemy się osobami publicznymi i musimy liczyć się z tym , że wszystkie konsekwencje tego faktu kiedyś nas dotkną.
Pamiętajmy - STARAJMY SIĘ O LUDZIACH MÓWIĆ I PISAĆ TYLKO DOBRZE , A MOŻEMY BYĆ PEWNI , ŻE ONI DO TEGO WIZERUNKU KIEDYŚ DOROSNĄ.
3fun - bo quady są naszą pasją
Poza pierwszym wierszem - co nieco w kwintesencji - jest w tej "głębokiej" jakże myśli odrobinka prawdy i tylko ciut (nadal) braku pokory i szacunku do pozostałych forumowiczów i tym bardziej gospodarzy forum.
A w nawiązaniu do wspomnianego wiersza i pozostałych (wyselekcjonowanych) kwestii dotyczącej lubienia/ nie lubienia czy też uczestnictwa na TYM forum czy innym - mały komentarz - NIKT TU NIKOGO NA SIŁĘ NIE TRZYMA I DOWOLNOŚĆ WYBORU WEDŁUG UZNANIA OSOBISTEGO!
Czasem i honoru poprzez szacunek i kulturę do osób i słów użytych w swoich wypowiedziach...
>Patrz ostatni wiersz poprzedniej wypowiedzi<
A w nawiązaniu do wspomnianego wiersza i pozostałych (wyselekcjonowanych) kwestii dotyczącej lubienia/ nie lubienia czy też uczestnictwa na TYM forum czy innym - mały komentarz - NIKT TU NIKOGO NA SIŁĘ NIE TRZYMA I DOWOLNOŚĆ WYBORU WEDŁUG UZNANIA OSOBISTEGO!
Czasem i honoru poprzez szacunek i kulturę do osób i słów użytych w swoich wypowiedziach...
>Patrz ostatni wiersz poprzedniej wypowiedzi<
Ostatnio zmieniony wt 05 lut, 2008 przez Arecki, łącznie zmieniany 1 raz.
.:GALEON:.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- BadAmstaff
- Kontakt:
Lubie to forum ponieważ:
-panuje tu miły klimat
-bardzo lubię załogę polson teamu i mam nadzieję że kiedyś wybierzemy sie na wspólne taplanie
-nikt aż tak bardzo na nikogo nie najeżdża
-wiekszość to życzliwi ludzie którzy kochają to co robią i czym się zajmują nie tylko w wolnych chwilach ale i na codzień
-dużo mogę się nauczyć z każdego forum, wynieść nowe informacje
-mam okazję porozmawiać z profesjonalistami na tematy o których sam nie mam za wiele do powiedzenia
i przedewszystkim rozwijać swoje umiejetności dyplomatyczne
-panuje tu miły klimat
-bardzo lubię załogę polson teamu i mam nadzieję że kiedyś wybierzemy sie na wspólne taplanie
-nikt aż tak bardzo na nikogo nie najeżdża
-wiekszość to życzliwi ludzie którzy kochają to co robią i czym się zajmują nie tylko w wolnych chwilach ale i na codzień
-dużo mogę się nauczyć z każdego forum, wynieść nowe informacje
-mam okazję porozmawiać z profesjonalistami na tematy o których sam nie mam za wiele do powiedzenia
i przedewszystkim rozwijać swoje umiejetności dyplomatyczne

Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
badamstaff zgadzam sie z toba w 100% nic dodac nic ujac:)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!