Dlaczego na ATV Polska jest takie ciśnienie?
Krzysztof, rozstales sie juz z ATVPolska wiec daj temu spokuj...
niech forum Quadzik.pl bedzie forum wymiany doswiadczen, pogladow, porad a nie marketem na zalatwianie roznych kwasnych spraw...
nie wnikam tu, kto ma racje, bo mnie to poprostu juz przestalo interesowac...
i tak srodowisko to wszystko zweryfikuje, bez koniecznosci marnowania swiatla...
dlatego, niech kazdy robi swoje i po swojemu...
niech forum Quadzik.pl bedzie forum wymiany doswiadczen, pogladow, porad a nie marketem na zalatwianie roznych kwasnych spraw...
nie wnikam tu, kto ma racje, bo mnie to poprostu juz przestalo interesowac...
i tak srodowisko to wszystko zweryfikuje, bez koniecznosci marnowania swiatla...
dlatego, niech kazdy robi swoje i po swojemu...
.:GALEON:.
Dla mnie porównywanie ATV polska i quadzik.pl jest nei na miejscu..
Quadzik.pl - typoo komercyjna strona z forum
ATV Polska - strona nie komercyjna
Na każdym forum powinny istnieć jasno określone zasady...
Tutaj powoli mamy wolną amerykankę i czuję się na rynku...
Reklama reklamą ale są jakieś granice dobrego smaku...
Nie jestem członkiem ATV Polska i nie mam zamiaru nim być bo NIC konkretnego nie proponuje w zamian (naklejke to ja mogę dać każdemu swojej firmy) i zdaje mi się że też NIE ZMUSZAJĄ nikogo na siłę aby był ich członkiem...
Dla dobra całego środowiska uważam że takie sprawy mogły by być załatwiane face to face a nie na forum publicznym bo chyba ani Quadzik.pl ani ATV Polska nie służy...
Quadzik.pl - typoo komercyjna strona z forum
ATV Polska - strona nie komercyjna
Na każdym forum powinny istnieć jasno określone zasady...
Tutaj powoli mamy wolną amerykankę i czuję się na rynku...
Reklama reklamą ale są jakieś granice dobrego smaku...
Nie jestem członkiem ATV Polska i nie mam zamiaru nim być bo NIC konkretnego nie proponuje w zamian (naklejke to ja mogę dać każdemu swojej firmy) i zdaje mi się że też NIE ZMUSZAJĄ nikogo na siłę aby był ich członkiem...
Dla dobra całego środowiska uważam że takie sprawy mogły by być załatwiane face to face a nie na forum publicznym bo chyba ani Quadzik.pl ani ATV Polska nie służy...
staram się...
StapleS, wydaje mi sie, ze nie masz racji na temat komercyjnosci... wg mnie Quadzik.pl jest mniej komercyjny niz ATVPolska, ale masz prawo do swojego zdania...
co do wolnej amerykanki, to korzystajac z faktu, iz ja rowniez mam prawo do swojego zdania smiem stwierdzic, ze na quadziku panuje luz, ale wierze, ze jezeli ten luz przekroczy granice dobrego smaku zostanie on ukrucony, wierze takze, iz nie bedzie nigdy tu podzialow wynikajacych z "widzimisie" niektorych ludzi...
co do wolnej amerykanki, to korzystajac z faktu, iz ja rowniez mam prawo do swojego zdania smiem stwierdzic, ze na quadziku panuje luz, ale wierze, ze jezeli ten luz przekroczy granice dobrego smaku zostanie on ukrucony, wierze takze, iz nie bedzie nigdy tu podzialow wynikajacych z "widzimisie" niektorych ludzi...
.:GALEON:.
... a ja uważam, że quadzik jest lepszy bo broni prawdziwych zasad wszechquadziarza-polaka.
Tak na poważnie to wydaje mi się, że intencje działania obu portali sa identyczne. Wszyscy chca promować quady i działać dla ich dobra. A podziały to tworzymy my i trzeba się Panowie w pierś uderzyć. Również mozna powiedzie, że bez ATV Polska nie byłoby Quadzika bo Stowarzyszenie było pierwsze i powstało dzięki zaangażowaniu grupy pasjonatów. Natomiast gdyby nie Quadzik to promocja ATV w Polsce wiele by straciła. Kazdy ma swoja metodę na działanie. Błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi i jak każdemu z nas tak i Stowarzyszeniu nie udało sie ich uniknąć. Na pewno wyciągna z tego wnioski. Dlatego proponuję zrobić wielkie CIACH i uciąć ten wątek abyśmu znowu nie popełniali tych samych błędów.
Tak na poważnie to wydaje mi się, że intencje działania obu portali sa identyczne. Wszyscy chca promować quady i działać dla ich dobra. A podziały to tworzymy my i trzeba się Panowie w pierś uderzyć. Również mozna powiedzie, że bez ATV Polska nie byłoby Quadzika bo Stowarzyszenie było pierwsze i powstało dzięki zaangażowaniu grupy pasjonatów. Natomiast gdyby nie Quadzik to promocja ATV w Polsce wiele by straciła. Kazdy ma swoja metodę na działanie. Błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi i jak każdemu z nas tak i Stowarzyszeniu nie udało sie ich uniknąć. Na pewno wyciągna z tego wnioski. Dlatego proponuję zrobić wielkie CIACH i uciąć ten wątek abyśmu znowu nie popełniali tych samych błędów.
- Krzysztof Wronowski
Oczywiście zgadzam się z Twoim zdaniem Bartku , tylko zastanawiam się czemu tak wielu ludzi przestało udzielać się na ATV , pisał o tym Zbyszek , czy nie warto czasem wysłuchać racji drugiej strony , jaka by ona nie była i polemizować , tylko stawiać sprawę w stylu NIE bo NIE ?
Ale całym sercem jestem za tym CIACH
Ale całym sercem jestem za tym CIACH
3fun - bo quady są naszą pasją
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Myśle że jest to bardzo dobre podsumowanie tego tematu.esox:
Przychylam się również do zamknięcia tej dyskusji, bo może tylko więcej zaszkodzić niż przynieść dobrego.