Dlaczego na ATV Polska jest takie ciśnienie?
Krzysiek to bardzo miło z Twojej strony ale nie mogę się zgodzić z tym że nie trzeba się zastanawiać nad tym czy się kogoś obrazi. Trzeba .Ale jeśli jest to uzasadnione np w celu wyeliminowania ze srodowiska kogoś kto swoim zachowaniem nam szkodzi zachowując się żle lub organizując imprezę opisując ją potem jako majstersztyk organizacji wtedy gdy to była pijacka balanga albo "ludożerka" na trasie a wszystkie niepochlebne opinię traktuje jako świętokradztwo, obrażanie jest uzasadnione.
Zbyszek
Zbyszek
- Krzysztof Wronowski
wydaje mi się że ktoś ma poważne problemy ze sobą , zacytuję post , który napisał Krz na forum ATV Polska:
Nie będę tego komentował ....Czytam tam gdzie jest cukierkowo jak u "misia i lali", normalnie słodycz i wzajemne zrozumienie ścieka z postów aż się mdło robi, czytam, i coraz szerzej otwieram oczy ze zdumienia. Kłamstwa, brednie, oczernianie stowarzyszenia i naszego forum, nawet w wykonaniu tamtejszego administratora, wzajemna wazelina, nie wiem co jeszcze powiedzieć , jestem w szoku
Choć z drugiej strony to dobrze, że Ci których istnienie sprowadza się do negowania, krytykowania wszystkiego choć sami z siebie nie potrafią kiwnąć palcem aby uczynić coś dla dobra innych oraz biznesmeni którzy próbuja uczynić się ofiarami układów, choć sami je tworzą, znaleźli swoje miejsce na ziemi, przystań duchową pełną wzajemnego zrozumienia wobec wspólnego wroga
Miejsce gdzie " zasady są przyjazne" choć ich wcale nie ma , miejsce gdzie podobno można pisać co się myśli "nie narażając czyjegoś interesu" a tak naprawdę nie to jest zaletą, ale to ,że można załatwiać własny....
Zastanawiam się jak nisko można jeszcze upaść i jak bardzo można brnąć w kłamstwo i manipulację
I tak wtrąciłem politykę w temat, który ma być na luzie.... Niepotrzebnie, ale może dlatego, że moje zdumienie sięga zenitu.... Chociaz nie wiem dlaczego, natenczas onegdaj czegóż się innego spodziewać chciałbym po autorach bredni tych.... ?
I na dobranoc krótki cytat z gadu gadu który napisał mi dziś jeden z kolegów - kolego - to jest niezłe
" www frustracik pl"
3fun - bo quady są naszą pasją
Dlaczego?
Nie musisz komentować ale masz odpowiedź na zadane w temacie pytanie.
Wszystko co się nie mieści w ich ciasnych rozumkach jest kłamstwem albo opinią bezprawną.
Myślenie(czynność dla nich bardzo bolesna) nie pozwala im zadać sobie takich pytań jak:
Dlaczego mimo iż quadów w Polsce przybywa bardzo dużo na imprezach dezintegracyjnych atv polska pojawia się podobna ilość uczestników.
(porównuję jaworzynkę-krężelkę z przed 5 lat i ostatnie imprezy)?
Dlaczego Maciek G. nie organizuje imprez turystycznych dla atvpolska mimo że potrafi to robić genialnie?
Dlaczego hrabia Popiel nie zaprasza już quadziaży do Kurozwęk?
Dlaczego w tym roku atv nie zostały zaproszone do Łącka na święto kwitnącej jabłoni?
Dlaczego incydenty będące regułą na imprezach atv polska wywoływane przez" różnych ludzi " występują marginalnie albo wcale na RR , MC czy imprezach we Władysławowie (nad morzem)?
Dlaczego opinia społeczna o quadziażach jest coraz gorsza?
I czy nie jest ona uzasadniona w świetle wydarzeń na imprezach w Rabsztynie, Olkuszu, Hutkach, Jedliczach?
Czy nie mają racji ludzie którzy od jedynej ogólnopolskiej organizacji zrzeszającej miłośników atv wymagają jakiejś reakcji a nawet przeciwdziałania patologii?
No tak ale aby zadać a następnie odpowiedzieć na te pytania trzeba nie być zakochanym w sobie bufonem któremu pozwolono na cudzy koszt i bez własnego ryzyka zaistnieć na ogólnopolskim forum i który sobie ubzdurał że jest nieomylnym guru
Zbyszek
Wszystko co się nie mieści w ich ciasnych rozumkach jest kłamstwem albo opinią bezprawną.
Myślenie(czynność dla nich bardzo bolesna) nie pozwala im zadać sobie takich pytań jak:
Dlaczego mimo iż quadów w Polsce przybywa bardzo dużo na imprezach dezintegracyjnych atv polska pojawia się podobna ilość uczestników.
(porównuję jaworzynkę-krężelkę z przed 5 lat i ostatnie imprezy)?
Dlaczego Maciek G. nie organizuje imprez turystycznych dla atvpolska mimo że potrafi to robić genialnie?
Dlaczego hrabia Popiel nie zaprasza już quadziaży do Kurozwęk?
Dlaczego w tym roku atv nie zostały zaproszone do Łącka na święto kwitnącej jabłoni?
Dlaczego incydenty będące regułą na imprezach atv polska wywoływane przez" różnych ludzi " występują marginalnie albo wcale na RR , MC czy imprezach we Władysławowie (nad morzem)?
Dlaczego opinia społeczna o quadziażach jest coraz gorsza?
I czy nie jest ona uzasadniona w świetle wydarzeń na imprezach w Rabsztynie, Olkuszu, Hutkach, Jedliczach?
Czy nie mają racji ludzie którzy od jedynej ogólnopolskiej organizacji zrzeszającej miłośników atv wymagają jakiejś reakcji a nawet przeciwdziałania patologii?
No tak ale aby zadać a następnie odpowiedzieć na te pytania trzeba nie być zakochanym w sobie bufonem któremu pozwolono na cudzy koszt i bez własnego ryzyka zaistnieć na ogólnopolskim forum i który sobie ubzdurał że jest nieomylnym guru
Zbyszek
- Krzysztof Wronowski
No i ciekawostek ciąg dalszy :
Dziś przy próbie wysyłania wiadomości PW dowiedziałem się że administrator zabronił mi wysłania Prywatnych Wiadomości , zaciekawiło mnie to i zadałem pytanie skierowane do ATV Polska:
Dziś przy próbie wysyłania wiadomości PW dowiedziałem się że administrator zabronił mi wysłania Prywatnych Wiadomości , zaciekawiło mnie to i zadałem pytanie skierowane do ATV Polska:
na co otrzymałem odpowiedź od niejakiej DLG:Dzisiaj podczas wysyłania PW dostałem komunikat że administrator zabronił mi wysyłania Prywatnych Wiadomości ...
Dyskryminacja czy knebel?
Normalnie KGB i SB w jednym , słowem informatorom dziękujemyMamy informacje, że za pomocą PW działasz na szkodę ATV Polska. Poza tym o ile pamiętam zrezygnowałeś z uczestnictwa na tym forum, konsekwentnie powinno to również dotyczyć korzystania z PW ATV Polska.
Przypominamy, że Forum nie służy do rozstrzygania tego typu prywatnych spraw.
Ostatnio zmieniony pn 15 sty, 2007 przez Krzysztof Wronowski, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba nie jest tak jak piszesz:
Tak ku gwoli ścisłości. Co takiego zaproponowałeś na PW, że powstał ten post? Może podzielisz się z nami?Otrzymaliśmy informacje od jednego z użytkowników, że za pomocą PW działasz na szkodę ATV Polska. Poza tym o ile pamiętam zrezygnowałeś z uczestnictwa na tym Forum, konsekwentnie powinno to również dotyczyć korzystania z PW ATV Polska.
- Krzysztof Wronowski
- Krzysztof Wronowski
A ja mysle, ze mozna sie wkurzac na zbytnie nastawienie na kase na ATVPolska, ale wyszli z zalozenia, ze trzeba zgromadzic jak najwieksza ilosc osob i na nich trzepac kasiore (czy to sprzedajac im gadzety, czy sprzedajac miejsce na reklamy) - ale takie maja zalozenie i albo komus pasuje, albo nie... a podejrzewam, ze i tu mimo liberalnosci i wiekszego luzu to jakby pojawil sie ktos kto handluje filmami i ma podobne uslugi co quadzik i chcialby sie tu za free oglaszac i namawiac ludzi na wspolprace ze soba, a nie z quadzikiem to tez by zostal delikatnie mowiac "pogoniony". Tak tez trzeba sie przyzwyczaic, ze albo forum jest komercyjne i pojawiaja sie grupy interesow, albo forum jest nie komercyjne i pelna dowolnosc... aczkolwiek przy drugim zalozeniu malo komu sie chce tak szykowac portal/forum, by ludzie za free sobie korzystali. Ot cala rzeczywistosc. Biznes is biznes. Albo sie to akceptuje albo nie.
- Krzysztof Wronowski
Widocznie ktoś czyta tu i tam bo zmienił posta na ATV po tym jak zamieściłem tu cytat stąd nie identyczny text w cytowanym poście .shelton:
Chyba nie jest tak jak piszesz:
Tak ku gwoli ścisłości. Co takiego zaproponowałeś na PW, że powstał ten post? Może podzielisz się z nami?Otrzymaliśmy informacje od jednego z użytkowników, że za pomocą PW działasz na szkodę ATV Polska. Poza tym o ile pamiętam zrezygnowałeś z uczestnictwa na tym Forum, konsekwentnie powinno to również dotyczyć korzystania z PW ATV Polska.
Zmiana dotyczy:
iMamy informacje, że za pomocą PW działasz na szkodę ATV Polska
Swoją drogą bardzo chciałbym wiedzieć kto jest donosicielem , i jak działam na rzeczoną szkodę !Otrzymaliśmy informacje od jednego z użytkowników, że za pomocą PW działasz na szkodę ATV Polska
Ostatnio zmieniony pn 15 sty, 2007 przez Krzysztof Wronowski, łącznie zmieniany 1 raz.