Dealer Qudów Szamocin i Warszawa

Gdzie jeździć, wyposażenie ridera, wyposażenie atv-ki, rejestracja, import quadów, przepisy prawne, prawo jazdy, nawigacja...
ODPOWIEDZ
Mokotow

Dealer Qudów Szamocin i Warszawa

Post autor: Mokotow » ndz 25 maja, 2014

Planuje zakup quda G700 rocznik 2010-2012 ....
..... myślę nad zakupem od dealera z Szamocin i dealera DORYS z Warszawy.

Czy może ktoś coś nie coś powiedzieć na ich temat. To są dwaj bracia.

Pozdrawiam!!

Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Re: Dealer Qudów Szamocin i Warszawa

Post autor: Ikar » ndz 25 maja, 2014

Tak braciaki. Wiadomo każdy w tym kraju chce się dorobić - chcą i oni. Ja na Fistasia złego słowa nie powiem, byłem, widziałem, poznałem i gość z niego w porządku.

Co do samych sprzętów. Jak używane mogą być niespodzianki - trzeba bardzo dokładnie sprawdzić i o wszystkim co nam się nie podoba mówić. Sprzęty przyjeżdżają w kontenerach przez ocean, delikatny nalot rdzy jak i chmura białego dymu po odpaleniu może być.

Pójdź sprawdź i dodaj 100% do czujności.
Ozo Drapers Squad

Awatar użytkownika
grzoj
Quad:: Yamaha Grizzly 700 :)

Post autor: grzoj » wt 27 maja, 2014

Jak szukałem quada byłem i w Szamocinie. Wybór bardzo duży ale jakoś nie odważyłbym się tam dokonać zakupu ( kilka osób mi to też odradzało ). A już na pewno nie używany. Znajomi kupili nówki 2014 i też w każdym były jakieś niespodzianki, więc trzeba bardzo uważać ( strach pomyśleć co może wyjść w używce ). Jak masz kogoś kto się bardzo dobrze zna to zabierz koniecznie ze sobą i bardzo uważaj. A najlepiej nie napalaj się i szukaj jakiejś fajnej sztuki od któregoś z braci quadowych a nie handlarza, pytaj na forum, daj ogłoszenie w dziale KUPIĘ i cierpliwie szukaj. Mi się udało dzięki pomocy 2 kumpli, więc można.

Udanego polowania na Misia :)

Mokotow

Post autor: Mokotow » wt 27 maja, 2014

Dzięki za pomoc Panowie.
Będę cierpliwie szukał, choć nie jest łatwo. Na pewno poczekam jeszcze na kilka opinii.

Dużym zaskoczeniem jest dla mnie mała ilość przejechanych kilometrów i motogodzin w 3-4 letnich Grizlaczach. Zastanawia mnie jak jest optymalna liczba km, dla np. 2011 roku, czy może 3.000 - 4.000 km, bo 700 km i 38 mh to aż nieprawdopodobne. Dealerzy w Szamocinie mają bardzo zróżnicowane przebiegi, ale plastiki, tłumiki i inne podzespoły mają jak nowe. Ciężko cokolwiek dojrzeć.

Pozdrawiam!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niezbędnik quadowca”