Czy testował ktoś YAMAHE WOLVERINE 450??

Wasze doświadczenia i problemy z quadami Yamaha Wolverine 350/450...
ciastek

Czy testował ktoś YAMAHE WOLVERINE 450??

Post autor: ciastek » pt 31 sie, 2007

Siema, jestem tu nowy i mam pytanie do starych wyjadaczy, czy ktoś testował już nową Yamahe Wolverine 450 4x4 ?? W tej chwili mam KIMCO 250 i planuje w najbliższym czasie zmienić właśnie na YAMAHE, a może jest jakiś sprzęt w podobnym przedziale cenowym, podobnych parametrach technicznych, a jednak lepszy?

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » pt 31 sie, 2007

witaj. czemu akurat interesuje Cie Volverine? o jakim przedziale cenowym mowisz? chcesz kupic quada od dealera?Interesuje Cie jazda przeprawowa czy moze taka mocno zakrapiana docinaniem po lesie?

ciastek

Post autor: ciastek » sob 01 wrz, 2007

Chce kupić Wolverine max 1 roczny, dla takiej sztuki przedział cenowy to ok 20-24 tys. Dlatego właśnie Wolverine bo jest połączeniem jazdy sportowej i terenowej (tak mi się wydaje), a w przeciwieństwie do np. POLARIS SCREAMER 500 jest dużo sztuk do kupienia z Homologacją. Będe nim jeździł przeważnie po lasach, łąkach i polnych drogach, ale nie wykluczam wyskoczyć raz na jakiś czas na tor OFF-ROAD i poszaleć w błocie. I tak sobie pomyślałem, ze taka Yamaha może być dobra, proponujesz coś innego?

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » sob 01 wrz, 2007

bombardier renegete tylko troche za drogi ale do takiej jazdy jest super grizzly 700 mam go i polecam jak dostaniesz do 24 tys g700 to kupuj
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

ciastek

Post autor: ciastek » ndz 02 wrz, 2007

Faktyczne Bombardier jest drogi, a grizzly ma mój brat i nie chce powielać, bo jest między nami taka dziwna konkurencja. Czy wolverine nie ma zwolenników? Jest aż tak słaby?

Awatar użytkownika
Marcolife

Post autor: Marcolife » ndz 02 wrz, 2007

Na wolverinach jeździ bardzo mało osób, gdyż jest relatywnie za drogi.
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!

Awatar użytkownika
darekk310
Kontakt:

Post autor: darekk310 » ndz 02 wrz, 2007

Widziałem go na żywo w slonie yamahy i (wiem że to kwestia gustów) ale mi sie poprostu nie podoba jakis wąski i niski a plastiki kształtem przypominają te z kingway"a jumper"a
Moc Jest Bogiem, Prędkość Nałogiem, Nitro Zabawą, a Turbo Podstawą

Awatar użytkownika
KoKoS
Kontakt:

Post autor: KoKoS » ndz 02 wrz, 2007

ciastek, jeśli chcesz sie pchac w strone Wolverine/Scrambler. To uwierz mi że warto poczekać i poszukać zadbanego Scramblera. mimo ze quady wydaja sie podobne, to wlasciwosci maja bardzo inne ;)
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...

Awatar użytkownika
Marcolife

Post autor: Marcolife » pn 03 wrz, 2007

KoKoS

Wypowiedz się, proszę szerzej, gdyż interesuję się akurat Wvnem dla młodego.
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!

ciastek

Post autor: ciastek » pn 03 wrz, 2007

Więc zapytam inaczej, co Wy byście kupili mając 24 tys.? Warunki to napęd na 4 koła i mile widziana możliwość rejestracji

ODPOWIEDZ

Wróć do „Yamaha Wolverine 350/450”