Czy testował ktoś YAMAHE WOLVERINE 450??
Czy testował ktoś YAMAHE WOLVERINE 450??
Siema, jestem tu nowy i mam pytanie do starych wyjadaczy, czy ktoś testował już nową Yamahe Wolverine 450 4x4 ?? W tej chwili mam KIMCO 250 i planuje w najbliższym czasie zmienić właśnie na YAMAHE, a może jest jakiś sprzęt w podobnym przedziale cenowym, podobnych parametrach technicznych, a jednak lepszy?
Chce kupić Wolverine max 1 roczny, dla takiej sztuki przedział cenowy to ok 20-24 tys. Dlatego właśnie Wolverine bo jest połączeniem jazdy sportowej i terenowej (tak mi się wydaje), a w przeciwieństwie do np. POLARIS SCREAMER 500 jest dużo sztuk do kupienia z Homologacją. Będe nim jeździł przeważnie po lasach, łąkach i polnych drogach, ale nie wykluczam wyskoczyć raz na jakiś czas na tor OFF-ROAD i poszaleć w błocie. I tak sobie pomyślałem, ze taka Yamaha może być dobra, proponujesz coś innego?
bombardier renegete tylko troche za drogi ale do takiej jazdy jest super grizzly 700 mam go i polecam jak dostaniesz do 24 tys g700 to kupuj
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]