czy na poczatek dobry dla amatora???

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
ODPOWIEDZ
pinkerton
Kontakt:

czy na poczatek dobry dla amatora???

Post autor: pinkerton » czw 02 sie, 2007

siema jako ze jestem tu nowy odrazu pozdro 4all

mam taki problem iz chce kupic quada i budzet wynosi max 6000zl chodzi mi glownie o jazde rekreacyjna niz skakanie i jakies akrobacje.. ot taka przejazdzka po lesie i lekkich wzniesieniach. mysle nad tym http://motolux.otomoto.pl/index.php?sec ... id=M262922 lub cos z tego typu Kingway'ów :] bo jest to jakby niepatrzec sprzet nowy a gwar ma i serwis chyba jakis tam tez jest prawda .

pytanie brzmi czy wszystko co jest napisane na tej aukcji odnosnie tego ze mam on 15kw jest mozliwe czy pojemnosci 200cc oraz czy osoba mierzaca 183cm wzrostu i normalnej postury bedzie na nim normalnie wygladac

pozdro i licze na pomoc

ps. wiem ze pierwsa rada nasuwa sie aby dokladac drugie tyle ale ja niejestem w stanie

Awatar użytkownika
mol19
Quad:: Czarny polar :)
Imię: Adrian
Kontakt:

Post autor: mol19 » czw 02 sie, 2007

Witaj

Na tym forum też jestem w miarę nowy, ale zdążyłem się zorientować w tematach tutaj i mówią one jedno : żeby się wystrzegać tanich chinoli :) Więc dobrze ci radze daj sobie spokój z takim sprzętem. Poczytaj opinie tych co kupili takie wynalazki...

Lepiej poszukaj coś używanego z markowych quadów, lub dozbieraj do używanego np LS, za 10tys można już spokojnie kupić.

Pozdro
:P

Awatar użytkownika
tede74
Administrator
Quad:: Scrambler XP 1000 S
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tede74 » czw 02 sie, 2007

Teoretycznie serwis i gwarancja jest, a w praktyce dostępność części zero. Znajomy prowadził sprzedaż i serwis Kingwaya ale się wycofał. Zapewniali, że sprzęt ok dostępność części 100%, a okazało się, że psuje się w nich dosłownie wszystko, części zero a jak już coś jest to ceny z kosmosu np komplet plastików ponad 500zł dla porównania do LS ok 350.
Ale wybór należy do Ciebie :D

iras61

Post autor: iras61 » czw 02 sie, 2007

jeżeli interesuje ciebie typowa lajtowa jazda to kup LS tede74 napewno ci pomoże i doradzi spoko gość dzwoń i kupuj.
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”