Czy masz doświadczenia z Polaris Outlaw 525 (510 cc KTM)?
Czy masz doświadczenia z Polaris Outlaw 525 (510 cc KTM)?
Halo
czy jest śmiałek, który dosiadł tę nową maszynę, jestem bardzo ciekaw opini z jazdy i ewent. eksploatacji
czy jest śmiałek, który dosiadł tę nową maszynę, jestem bardzo ciekaw opini z jazdy i ewent. eksploatacji
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Krzysztof Wronowski
Proszę coś więcej
Samo chwalenie silnika nie wystarczy, powszechnie wiadomo, że 510 cc KTM to perełka.
Jak mam wywalić 4 dychy na quada, to wymagam coś więcej niż silnik, Renegade też ma piękny silnik, może dla niektórych fajniejszy niż KTM i co z tego. Sam silnik można znaleźć znacznie taniej.
A tak naprawdę, to konsumenci domagają się jazdy próbnej

Samo chwalenie silnika nie wystarczy, powszechnie wiadomo, że 510 cc KTM to perełka.
Jak mam wywalić 4 dychy na quada, to wymagam coś więcej niż silnik, Renegade też ma piękny silnik, może dla niektórych fajniejszy niż KTM i co z tego. Sam silnik można znaleźć znacznie taniej.

A tak naprawdę, to konsumenci domagają się jazdy próbnej

- prezziguzzi
- Kontakt:
no to ciasno z czasem, bo ja 9 kwietnia mam urodziny i zamierzam sobie prezent zrobić, grzeczny byłem całą zimę, pracowałem jak pszczółka, to mi się chyba należy, prawda?
Najpóźniej 9 coś muszę kupić, a gdzie czas na przymiarki i proces decyzyjny?

Najpóźniej 9 coś muszę kupić, a gdzie czas na przymiarki i proces decyzyjny?

- prezziguzzi
- Kontakt:
- Krzysztof Wronowski
No bez przesady , zjeździłem coś koło dwóch tuzinów KTMów od 250 w dwusuwie do 980 w modelu Adventure , ale mimo tego że 525 EXC jest najlepiej wyważonym i zdecydowanie najlepiej się prowadzącym motocyklem , jednak ta moc nie jest taka powalająca jak piszesz ! to tylko 60 KM w 118 kg motocyklu daje to kopa ale nie w blisko 300 kg quadzie.
3fun - bo quady są naszą pasją