Czy avatary i bannery powinny być płatne na forum Quadzik.pl
- prezziguzzi
- Kontakt:
Nie ma naszych rozliczeń jest uczciwość wobec innych. Tylko tyle, każdy ma wady i nie każy znas postępuje uczciwie - ja też. Ale jeśli to się zaczyna powtarzać coś jest nie tak.
Jeśli coś robię dla kogoś warunki są jasne, nie ma niedomówień - straciłem dokładam - nigdy kosztem innych. Takie jest moje zdanie.
Jeśli coś robię dla kogoś warunki są jasne, nie ma niedomówień - straciłem dokładam - nigdy kosztem innych. Takie jest moje zdanie.
KINGSAJZ dla każdego!!!!
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Co do cennika, to nie ma oddzielnego cennika dla Forum Quadzik.pl i oddzielnego dla Quadzika, jest wspólny cennik dla całego Quadzik.pl (bo forum, jest jedną z podstron Quadzik.pl). Nie można również wykupić sobie tylko reklamy w samym podpisie na Forum Quadzik.pl - to jest bonus dla tych, którzy wykupili reklamę na Quadzik.pl)... A co do płatności za reklamy, to zapewniam Cię, że fakturujemy wszystkich: 3&Fun, PolarisCenter, SSQuad, Polson czy Yamahę - ze wszystkimi mamy podpisane umowy. A jeżeli znasz jakieś przyquady kumoterstwa w tej kwestii, to proszę je zaprezentuj albo nie poruszaj dalej tego tematu.
Każdy kto zapyta się mailowo o cennik dostaje takowy - zresztą na stronie głównej jest zaquadka Reklama i tam jest napisane z kim i w jaki sposób należy się kontaktować w sprawie reklamy na Quadzik.pl - potraktuję Twoje oficjalne zapytanie na Forum jako mail i zaraz prześlę Ci cennik raklamy na Quadzik.pl na twoją skrzynkę mailową.
Widzę shelton, że odebrałeś to bardzo osobiście, ale tak jak napisał prezzi, to dotknęło wszystkich, którzy mieli podpisy, a nie wykupili reklamy bannerowej na Quadzik.pl...
Dodatkowo oskarżasz mnie o różne sprawy, nie wyjaśniając ich, więc albo opisz je doquadnie od początku do końca, albo zmniejsz ciśnienie.
Każdy kto zapyta się mailowo o cennik dostaje takowy - zresztą na stronie głównej jest zaquadka Reklama i tam jest napisane z kim i w jaki sposób należy się kontaktować w sprawie reklamy na Quadzik.pl - potraktuję Twoje oficjalne zapytanie na Forum jako mail i zaraz prześlę Ci cennik raklamy na Quadzik.pl na twoją skrzynkę mailową.
Widzę shelton, że odebrałeś to bardzo osobiście, ale tak jak napisał prezzi, to dotknęło wszystkich, którzy mieli podpisy, a nie wykupili reklamy bannerowej na Quadzik.pl...
Dodatkowo oskarżasz mnie o różne sprawy, nie wyjaśniając ich, więc albo opisz je doquadnie od początku do końca, albo zmniejsz ciśnienie.
Póki co quadowa emeryturka :)
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Swoją drogą mamy cennik:
Nie rozumiem takiego podejścia absolutnie, cały czas mam uwierzyć, że jestem wielbłądem.
Zadaje pytanie jaka jest cena za avatar i baner na forum? Proszę podać kwotę, rozmawiamy o reklamie na forum, a nie stronie głównej. Nie interesuje mnie reklama na stronie głównej. Co za tym idzie nie ma cennika i nie ma regulaminu, w tej sytuacji, albo reklama powina być zakazana dla wszystkich, albo pozostawiony stan pierowtny. PS: Cennik mailem dostałem wczoraj o godz. 23. Czy to jesty ok?
Nie ma w nim słowa o cenie avatarów i banerów tylko na forum!!! To jest nadal nie fair.Zgodnie z zapytaniem przesyłam aktualny cennik reklamowy wortalu Quadzik.pl
MAŁY Baner Reklamowy: Obecnie zajęte są pierwsze 4 moduły do stycznia 2009 roku
Umieszczony w prawej części strony, w oknie REKLAMA, pojawiający się podczas przeglądania wszystkich działów oraz Forum Quadzik.pl, animowany lub statyczny w formie pliku GIF, JPG. Flash, 160 x 75 pixeli (możliwość łączenia modułów). Po kliknięciu w baner następuje automatyczne przekierowanie na wskazaną stronę WWW
Koszt emisji 1 miesiąca – 300 zł + VAT (nie przysługują rabaty)
Koszt emisji 6 miesięcy = 6 * 285 zł = 1710 zł + VAT (uwzględniono 5 % rabatu)
- Dodatkowo możliwość zamieszczenia Artykułu sponsorowanego
250 zł + VAT GRATIS - (dotyczy emisji przez 6 miesięcy)
(Tekst o objętości nie większej niż 2500 znaków zamieszczany bezterminowo w wybranym
dziale MENU wraz z odnośnikiem i adresem firmy zamawiającej.
Dodatkowo na okres 1 miesiąca w okienku AKTUALNOŚCI na głównej stronie
zamieszczona zostanie skrócona informacja o artykule wraz z odnośnikiem do artykułu.
Można zamieścić do 50 zdjęć. Tekst artykułu wraz z ewentualnymi zdjęciami przygotowuje
i przekazuje firma zamawiająca reklamę.
Koszt emisji 12 miesięcy = 12 * 264 zł = 3168 zł + VAT (uwzględniono 12 % rabatu)
- Dodatkowo możliwość zamieszczenia dwóch Artykułów sponsorowanych
500 zł + VAT GRATIS - (dotyczy emisji przez 12 miesięcy)
(Tekst o objętości nie większej niż 2500 znaków zamieszczany bezterminowo w wybranym
zamieszczona zostanie skrócona informacja o artykule wraz z odnośnikiem do artykułu.
Można zamieścić do 50 zdjęć. Tekst artykułu wraz z ewentualnymi zdjęciami przygotowuje
Istnieje możliwość łączenia modułów.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Banner reklamowy - trzy moduły w oknie Reklama (wielkość taka, jaką obecnie ma firma POLSON) - Obecnie zajęte są pierwsze 4 moduły do stycznia 2009 roku dla firm SSQuad i Polson, oraz kolejne 3 moduły dla Yamaha Motor Polska do maja 2008)
format szerokość 160 pixeli x wysokość 225 pixeli
banner umieszczony w prawej części strony głównej, w oknie REKLAMA, wyświetlany we wszystkich poddziałach strony głównej oraz Forum Quadzik.pl
pojawia się podczas przeglądania wszystkich działów animowany lub statyczny w formie pliku GIF, JPG. Flash,
po kliknięciu w baner następuje automatyczne przekierowanie na wskazaną stronę WWW
– 12 miesięcy * 240 zł * 3 moduły = 8640 zł + VAT (uwzględniono 20% rabatu)
+ dodatkowo 2 artykuły sponsorowane gratis
– 6 miesięcy * 264 zł * 3 moduły = 4 752 zł + VAT (uwzględniono 12% rabatu)
+ dodatkowo 1 artykuł sponsorowany gratis
– 3 miesiące * 285 zł * 3 moduły = 2 565 zł + VAT (uwzględniono 5% rabatu)
– 1 miesiąc * 300 zł * 3 moduły = 900 zł + VAT
Artykuł sponsorowany
Publikacja artykułu - 250 PLN + VAT / artykuł
Tekst o objętości nie większej niż 2500 znaków zamieszczany bezterminowo w wybranym dziale MENU.
Dodatkowo na okres 1 miesiąca w okienku AKTUALNOŚCI na głównej stronie zamieszczona zostanie skrócona informacja o artykule wraz z odnośnikiem. Można zamieścić do 50 zdjęć.
GŁÓWNY Banner reklamowy: Miejsce zajęte do 20.02.2009
Format szerokość 600x100 pixeli w starym mechanizmie (760 pixeli x wysokość 100 pixeli w nowym mechanizmie Quadzik.pl, jak tylko ruszy). Pojawia się podczas przeglądania wszystkich działów Quadzik.pl oraz Forum Quadzik.pl animowany
lub statyczny w formie pliku GIF, JPG. Flash. Po kliknięciu w baner następuje automatyczne przekierowanie na wskazaną stronę WWW
Koszt emisji 1 miesiąca – 1950 zł + VAT (nie przysługują rabaty)
Koszt emisji 6 miesięcy = 6 * 1852,50 zł = 11 115 zł + VAT (uwzględniono 5 % rabatu)
Koszt emisji 12 miesięcy = 12 * 1716 zł = 20 592 zł + VAT (uwzględniono 12% rabatu)
DUŻY Baner Reklamowy (miejsce zajęte do 21 maja 2008 r.):
Baner umieszczony w górnej części strony, bezpośrednio pod głównym menu,
animowany lub statyczny, pojawiający się podczas przeglądania wszystkich działów w formie pliku GIF, JPEG, Flash 600 x 100 pixeli. Po kliknięciu w baner następuje automatyczne przekierowanie
na wskazaną stronę WWW
Koszt emisji 1 miesiąca = 1200 zł + VAT (nie przysługują rabaty)
Koszt emisji 6 miesięcy = 6 * 1140 zł = 6 840 zł + VAT (uwzględniono 5 % rabatu)
dziale MENU wraz z odnośnikiem i adresem firmy zamawiającej. Dodatkowo na okres 1 miesiąca w okienku
AKTUALNOŚCI na głównej stronie zamieszczona zostanie skrócona informacja o artykule wraz z odnośnikiem
do artykułu. Można zamieścić do 50 zdjęć. Tekst artykułu wraz z ewentualnymi zdjęciami przygotowuje
Koszt emisji 12 miesięcy = 12 * 1056 zł = 12 672 zł + VAT (uwzględniono 12 % rabatu)
dziale MENU wraz z odnośnikiem i adresem firmy zamawiającej. Dodatkowo na okres 1 miesiąca w okienku
AKTUALNOŚCI na głównej stronie zamieszczona zostanie skrócona informacja o artykule wraz z odnośnikiem
do artykułu. Można zamieścić do 50 zdjęć. Tekst artykułu wraz z ewentualnymi zdjęciami przygotowuje
Sponsorowanie relacji z imprez quadowych
Pakiet relacja – 750 zł + VAT / 1 relację
Pakiet 5 relacji – 5 x 712,5 zł + VAT (uwzględniono 5 % rabatu)
Pakiet 10 relacji – 10 x 660 zł + VAT (uwzględniono 12 % rabatu)
Pakiet relacja obejmuje:
- Publikację relacji, zdjęć i krótkiego filmu w wortalu Quadzik.pl
- Banner sponsora o wymiarach 400x50 pixeli przypisany do relacji na czas nieokreślony
- Logo sponsora, na wszystkich zdjęciach w relacji oraz na filmiku zamieszczone na czas nieokreślony
(zwykle zamieszczamy 100-200 zdjęć)
- Na końcu relacji, specjalne podziękowania dla sponsora relacji + link do strony internetowej
Oferta ważna do 30 marca 2008 r.
Nie rozumiem takiego podejścia absolutnie, cały czas mam uwierzyć, że jestem wielbłądem.
Zadaje pytanie jaka jest cena za avatar i baner na forum? Proszę podać kwotę, rozmawiamy o reklamie na forum, a nie stronie głównej. Nie interesuje mnie reklama na stronie głównej. Co za tym idzie nie ma cennika i nie ma regulaminu, w tej sytuacji, albo reklama powina być zakazana dla wszystkich, albo pozostawiony stan pierowtny. PS: Cennik mailem dostałem wczoraj o godz. 23. Czy to jesty ok?
KINGSAJZ dla każdego!!!!