Czy avatary i bannery powinny być płatne na forum Quadzik.pl

Działanie strony i forum. Chcesz nas pochwalić :) coś nie działa? masz jakieś opinie, uwagi lub propozycje? Pisz śmiało...
Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » wt 11 mar, 2008

kamilquad OCB ZNOWU?

Teraz top:
Nie jestem handlarzem, nie prowadze firmy ale uważam że reklamy w postaci avataru i podpisu powinny być darmowe.
Forum a strona główna to dwie różne rzeczy. Równie dobrze można by było zamazywac na zdjęciach napisy na quadach albo ich znaczki firmowe, bo przeciez to jest też reklama

P.S. Shelton dzisiaj jakiś taki niewyraźny jesteś :D (tzn. twój avatar)
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

iras61

Post autor: iras61 » wt 11 mar, 2008

krótko i na temat strona główna płatna na forum w wszystkich tematach nie również dla tych ze strony głównej. :x
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » wt 11 mar, 2008

shelton:
Inne były intencje tego forum i administrator zmienił zdanie dla własnych profitów, a wcześniej się od tego odrzegnywał-dla mnie stracił totalnie wiarygodność i się absolutnie skompromitował.
[/b]
Ja może sprostuję jedną, zasadniczą kwestię. Nic się nie zmieniło. Nadal można pisać w tematach i postach to co się chce, nie trzeba zamazywać znaczków na zdjęciach, można się reklamować do woli. Dla porządku zostało wprowadzone obostrzenie do reklamowych podopisów i avatarów i proszę z tym nie dyskutować, bo tak jest i tyle.
Natomiast kwestia intencji tego forum pozostaje niezmienna, zresztą mój post, do którego odwołuje się Shelton poniżej:
Grzegorz Głowienka napisał:
MERIT, spokojnie ... Na naszym forum nie musisz się obawiać, że wylecisz za napisanie "forum ATV Polska" czy "ATV Polska" czy za jakąkolwiek inną reklamę.
Forum Quadzik.pl wychodzi z założenia, że forum wymiany doświadczeń jest dla użytkowników a nie dla moderatorów...
Więc pisz co chcesz i co myślisz otwarcie, jak chcesz wskazać innym quadowcom coś na forum ATV Polska, to po prostu to wskaż. A jeżeli przy tej okazji któryś z użytkowników na tym skorzysta i dowie się czegoś ciekawego, to tylko będziemy się cieszyć.

Gdybyśmy chcieli wycinać reklamy, jak ma to miejsce na forum ATV Polska, to trzebaby praktycznie zamknąć forum, bo posty pisane przez użytkowników wyglądałyby dla przykładu następująco:

"Pytanie: Jakiego quada wybrać?
Odpowiedź 1: Ja bym ci polecił quada firmy S.... (niestety nie mogę podać nazwy) dodatkowo kup sobie wyciągarkę W.... (tu znowu nie mogę podać nazwy) no i przede wszystkim zainwestuj w osłony (nazwa firmy usunięta przez moderatora). Ja kupiłem w Szczecinie (tylko nie wiem czy to nie będzie kryptoreklama dla salonów ze Szczecina). Podsumowując to jest naprawdę fajny quad, ma napęd na 4 koła (tylko czy używając słowa napęd na 4 koła przez przypadek nie napędziłem kilku klientów dla mojego znajomego co ma salon z quadami z napędem na 4 koła), jest żółty (ale nie wiem czy mogę to podać, bo chyba tylko ta firma ma żółte quady). Czyli tak naprawdę to chyba ci nic nie mogę doradzić "...
Tak więc nie do końca rozumiem całą tą dyskusję. Zresztą wystarczy przejrzeć np. ten temat: PROATV sylwetki ludzi, żeby zobaczyć że nic w tej kwesti się nie zmieniło. Bo gdyby było tak jak Shelton pisze, ocenzurowalibyśmy wszystkie PRO ATV w temacie i postach... Ale nie zrobiliśmy tego, bo trzymamy się tego co wcześniej powiedziałem...

Z mojej strony koniec dyskusji w tym temacie.
Póki co quadowa emeryturka :)

shelton

Post autor: shelton » wt 11 mar, 2008

Ponawiam pytanie, gdzie jest cennik i regulamin co i jak? Jak inni zapłacili za reklamę-dlaczego nie usunięto ich post.

Nie ma bo cena zależy od stopnia kumoterki-brak konsekwencji-po raz kolejny.
Brak słów.

Natomiast co ma skasowanie sylwetek ludzi PROATV do tego? Prawo działa wstecz? Pełna cenzura? O co chodzi. Przedstawiłem sylwetkę Łukasza-straszna reklama firmy. Brak argumentów i tyle. Rozmowa przestaje być merytoryczna.

I tylko nie mów, że inni zapłacili za reklamę w ciągu kilku godzin. To był odwet z twojej strony świadczący o twoich materialnych pobudkach. Bo w/g ciebie są równi i równiejsi-a dzielnikiem jest kasa.

Żałosne.

Sprawa nie podlega dyskusji? Dobre. To właśnie panie właścicielu userzy tworzą forum. Jak się coś obiecuje i nie dotrzymuje słowa jest się skończonym. Trzeba pytać o zdanie, jeden user na forum nic nie znaczy.

Ponawiam ile kosztuje rekma na forum?

Po raz kolejny zostałem przez ciebie Grzegorzu postawiony w sytuacji dokonanej. Straciłem cierpliwość, ale zmaierzam działać konsekwętnie i uczciwie w przeciwieństwie do tych metod które są stosowane wobec mnie.
KINGSAJZ dla każdego!!!!

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » wt 11 mar, 2008

8) sorry że się wtrącam,ale co to za ton shelton :?:
naprawde nie musimy sie tu wzajemnie obrazać :idea:
.:GALEON:.

shelton

Pokaż ton? Czypisanie wprost prawdy to zły ton? Proszę cię. Sam masz świadomość sytuacji. Tak się nie robi i tyle.
KINGSAJZ dla każdego!!!!

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

:| może to twoja prawda....

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

:lol: weź się w garść :wink:

shelton

Niestety nie moja. To rzeczywistość. Która zaczęła się dużo wcześniej. Czy widziałeś, żebym kogoś atakował w rzeczywistości lub na innym forum bez powodu? Powody są poważne i tyle.

Przypominam, że ja dałem artykuły na główną stronę Quadzika i nic za nie nie żądałem, ba nawet nie zamierzałe-spotkałem się z zadziwniem i reakcją typu o co chodzi? I jeszcze publikacją Quadzikowego artykułu. Ja nie rywalizuje na siłę ja działam.

Działanie świadczy o człowieku.
KINGSAJZ dla każdego!!!!

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

wszystko się zmienia ...to nie koniec świata...powinno wyjsc nam na dobre

ODPOWIEDZ

Wróć do „Strona i Forum www.Quadzik.pl”