części do hondy
części do hondy
czy wiecie gdzie mogę dostać części do quadów a zwłaszcza do Hondy??
pozdr Kuba
pozdr Kuba
-
- Quad:: Halina 680
- Imię: Pawel
Re: części do hondy
Panowie, nie mogłem znaleźć odpowiedniego wątku więc tutaj napisze....
Potrzebuje spinek/kołków montażowych do Rincona ( 4 sztuki ) . Na allegro jest tylko jedna osoba które owe ma - ale zapewne koszt przesyłki większy od spinek ( chodź spinki 3.9 sztuka ( paranoja ) ) . W pobliżu mnie jest Larrson i pytanie czy ktoś zna numer kołka montażowego do Hondy ? W Larrsonie posługują się kodami a nie opisem do czego kołek .
Potrzebuje spinek/kołków montażowych do Rincona ( 4 sztuki ) . Na allegro jest tylko jedna osoba które owe ma - ale zapewne koszt przesyłki większy od spinek ( chodź spinki 3.9 sztuka ( paranoja ) ) . W pobliżu mnie jest Larrson i pytanie czy ktoś zna numer kołka montażowego do Hondy ? W Larrsonie posługują się kodami a nie opisem do czego kołek .
- milu$
- Moderator
- Quad:: Przedrajdowy
- Imię: Marek
Idz do najbliższego sklepiku z częściami do aut i poproś o katalog lub znajdz na http://www.spinkisamochodowe.pl/
Wszystko dostępne jest też w intercarsie.
Wszystko dostępne jest też w intercarsie.
-
Tutaj szukałbym przede wszystkim w dobrych i godnych zaufania sklepach internetowych,tam będziesz miał ich zdecydowanie największy wybór w niższych cenach,to najlepsza opcja.
-
- Quad:: polaris 800 efi
- Imię: Henryk
Czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie najlepiej kupić części do Hondy Foreman?Muszę wymienić hamulce(szczęki,bęben),łożyska w kołach,piastę.Będę wdzięczny za każdą podpowiedż.