Cos Wiecej o renegejdzie 800
- BadAmstaff
- Kontakt:
Ruszko tylko mnie to zastanawia czemu napisał że lepiej Outlandera niż Renegade do terenu bo Renia aluminiowa rama. Z tego co wiem Outlander i Renegade jest na jednej specjalnie profilowanej ramie nie z aluminium. !!
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
BaDAmstaff cóż tu począć:) Kolejny wszechwiedzący od dwóch miesięcy na forum:)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=r6F5hN2-MeURuszko:
Sorry za offtop ale nie będe zakładał drugiego tematu. Czy raptor 700 weźmie Renegade?
Póki co quadowa emeryturka :)
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Dzięki adminie
Czyli wychodzi na to, że są mniej więcej "równe" bo raz wygrywa Renegade, a raz Raptor, dużo zależy od kierowcy.
![Smile :)](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif)
Czyli wychodzi na to, że są mniej więcej "równe" bo raz wygrywa Renegade, a raz Raptor, dużo zależy od kierowcy.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
-
moze i ta rama jest stalowa ale zawieszenie jest typowo torowe na duże prędkości, jak przywaliłem w konar nikt mi tego nie chciał pospawać, renia pękła w pół, w outlanderze to by się nie stało, zawiasł by to wybrał, może tylko dacha bym złapał, ale pojechał bym dalejBadAmstaff
Ruszko tylko mnie to zastanawia czemu napisał że lepiej Outlandera niż Renegade do terenu bo Renia aluminiowa rama. Z tego co wiem Outlander i Renegade jest na jednej specjalnie profilowanej ramie nie z aluminium. !!
Ostatnio zmieniony wt 21 paź, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.