Co wybrać?
- bossmen
- Quad:: Chwilowo brak
- Imię: Daniel
Re: Co wybrać?
No ok szczegóły sobie sam poszukam,ale mam jedno pytanie bo patrząc na ogłoszenia sprzedających quady niektórzy piszą że w dowodzie mają wpisaną moc np.15KW gdzie moc jest dużo większa,co w takim wypadku zrobić?,czy ma to jakieś znaczenie?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Tak ma to znaczenie przy rejestracji. Jeżeli w dowodzie ma powyżej to najprawdopodobniej quad nie przejdzie Ci przeglądu.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- bossmen
Tylko że tu sytuacja jest odwrotna bo moc w dowodzie jest zaniżona!,a nie zawyżona!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Jak zaniżona to się ciesz - zrobisz przegląd!
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
Dokładnie tak jak mówi Ruszko.
- bossmen
No to ok!
Teraz został mi wybór,co kupić ale głównie skupiam sie na LTZ400 albo YFM700 ,interesował mnie LTR450 ale wyczytałem że nie posiada wstecznego więc odpada,chciałbym sie jeszcze przejechać jednym i drugim dla porównania,ale raczej na to nie ma szans,pozostaje mi znaleźć dobry egzemplarz.
Teraz został mi wybór,co kupić ale głównie skupiam sie na LTZ400 albo YFM700 ,interesował mnie LTR450 ale wyczytałem że nie posiada wstecznego więc odpada,chciałbym sie jeszcze przejechać jednym i drugim dla porównania,ale raczej na to nie ma szans,pozostaje mi znaleźć dobry egzemplarz.