Ze względów finansowych temat został przesuniety lecz powracam do zakupu. Wiec pytanie KQ 750 czy Renegade 800 ? jakies porady, sugestie?
Z gory Dzieki
Co wybrac?
Re: Co wybrac?
Nie wiem jak z Can-amem, ale mój sąsiad miał KQ 750 i był z niego bardzo zadowolony. Twierdził tylko, że w ciasnym terenie (w gęstym lesie) było trochę nie wygodnie, bo dość duży promień skrętu i wstecznym trzeba było trochę pracować. Z tego co czytałem na Renegade'a też niewiele osób nażeka.
I am What I am
Impossible is nothing
Impossible is nothing
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Re: Co wybrac?
Krawco wielokrotnie Ciebie upominałem jeżeli chodzi o Twoją reklamę na forum. Zaprzestań ją!
850'ka nie jest wcale taka dobra, jest jeszcze nie do końca dopracowana i za te pieniądze można kupić 2xG700 albo chociażby Renegeda 800XC.
Poza silnikiem i wygodą(wspom itd) ten quad nie oferuje nic. Bo typowo bezawaryjnym jak Rincon nazwać go nie można.
Fakt faktem wspomaganie jest chyba najlepsze ze wszystkich quadów.
850'ka nie jest wcale taka dobra, jest jeszcze nie do końca dopracowana i za te pieniądze można kupić 2xG700 albo chociażby Renegeda 800XC.
Poza silnikiem i wygodą(wspom itd) ten quad nie oferuje nic. Bo typowo bezawaryjnym jak Rincon nazwać go nie można.
Fakt faktem wspomaganie jest chyba najlepsze ze wszystkich quadów.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!