Moze najpierw czego oczekuje i do czego bedzie mi sluzyl... wiec glownie bedzie to amatorskie jazdy i wypad do lasu czasem jakies male blotka i kaluze nie zadne przeprawy przez rzeki.
Na pewno nie bede startowal w zadnych zawodach i jezdzil po torach bo tego w okolicy brak tak jak wspomnialem glownie lasek drozki lesne-polne i moze jakas zwirownia bo jest w okolicy.
Nie interesuja mnie moce tych quadow bo na pewno beda wystarczajace w kazdym przypadku a moze i nawet za wielkie na poczatek.
Interesuja mnie przede wszystkim wlasciwosci jezdne tzn zeby maszynka byla stabilna nie bujala sie na boki nie miala tendecji wywrotkowych miala dobre zawieszenie. Wazne jest tez zeby byla dosc przyjemna w prowadzeniu zebym nie musial z nia walczyc podczas jazdy.
Oczywiscie w gre wchodzi takze bezawaryjnosc.
Drugie to wielkosc mam 190cm wzrostu i waze ok 95kg wiec nie wiem ktory by byl lepszy dla mnnie.
Dochodzi jeszcze problem manual czy automat ktory wlasnie ma KFX 700 nie wiem czy to bardzo pomocne przy jezdzie ale w sumie biegami tez lubie sie pobawic bo automacik to taki nudny troszke, tyle ze nie wiem czy jest na to czas przy smiganiu np po lesie.
Osobiscie KFX 450 bardzo mi sie spodobal z wygladu rapi tak samo i 700 tez niezla wiec naprawde mam trudny wybor bo wszystkie mi pasuja przynajmniej wygladowo
Mam jeszcze pytanko ktory z tych 3 ma najwiekszy przeswit bo to chyba tez dosc wazna sprawa podczas jazdy po polach i lasach.
Kiedys jezdzilem w nadmorskiej miejscowosci kawa chyba jakas 350 jesli takie byly i nie powiem ze jezdzilo mi sie nia bardzo fajnie. Kolega natomiast mial jakas suzuki tez chyba 350 i kiedy sie zamienilismy jezdzilo mi sie nia znacznie gozej byla jakas taka niestabilna zle sie trzymala drogi czulem sie mniej pewnie. Moze to byla kwestia wyregulowania amorkow ale teraz ma jakas zraze do suzuki
Na forum czytalem tez duzo pochlebnych wiadomosci na temat ltz 400 ale te znow mi sie nie troszke mniej podobaja wygladowo
![Mr. Green :mrgreen:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_mrgreen.gif)