Co sądzicie o takim Quadzie
Co sądzicie o takim Quadzie
Witam całą brać ja jak na razie nie mam żadnego takiego pojazdu ale proszę o poradę co sądzicie o takim oto Quadzie ODES - http://www.importall.otomoto.pl/ poza tym interesuje mnie usterkowość Quadów marki Linhaj, Qutlander czy właśnie taki Odes, ale nie przyjmuję do wiadomości że psuje się wszystko tylko proszę o wypisanie usterek tych Quadów, dokładnie co się komu stało, bo według mnie to nie jest odpowiedz, jeśli ktoś a jeszcze gorzej jeśli ktoś kto nie miał nawet takigo chinola zabiera głos i wypowiada się że jest to szajs. Proszę o wyrozumiałość i zrozumienie, gdyż ja osobiści uważam że firmowe też się psują a jak są już bardzo stare to dopiero, a części są bardzo drogie.
admin: poprawiłem link, bo przecinek był niepotrzebny...
admin: poprawiłem link, bo przecinek był niepotrzebny...
Ostatnio zmieniony wt 25 mar, 2008 przez Andrzej K, łącznie zmieniany 2 razy.
- prezziguzzi
- Kontakt:
może juz mają dość opisywania usterek, poszukaj na tym forum dokładniej jak i na www.atvpolska.pl, ja byłem świadkim jak u kolegi, w posiadaniu którego był chinol Bashan 200cc po kilku wizytach w serwisie (na gwarancji był sprzęt przecież, więc powinien być super) z różnymi problemami od gaźnika, przez elektrykę, odkręcające się koła, gasnący silnik itd itp na koniec przed sprzedażą rozpiął się wał kardana... przejechał łącznie 500-600 km, to tyle - pozdrawiam
PS za 17500 PLN to możesz spokojnie już kupić KQ700 lekko używanego, a napewno nie będziesz miał tylu problemów
PS za 17500 PLN to możesz spokojnie już kupić KQ700 lekko używanego, a napewno nie będziesz miał tylu problemów
Ostatnio zmieniony pt 14 mar, 2008 przez Cyber77, łącznie zmieniany 1 raz.
Podpis bez buraczanych tekstów i życiowych prawd!
Pozdrawiam Robert
Pozdrawiam Robert
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
O chińskich quadach to napodstawie tekstów z tego forum można by już niezłą trylogię napisać. Poprosiłeś w pierwszym poście o konkretne usterki w konkretnych modelach. Prezzi napisał chyba bardzo szczegółowo.
Być może twojej prośby nie przeczytali jeszcze użytkownicy wymienionych przez ciebie marek. Nie podnoś ciśnienia bo nie ma takiej potrzeby. Z tego co wiem to chyba nie dużo na naszym forum jest użytkowników Linhaja czy Odesa - może by ich na palcach jednej ręki policzył.
W sprawie quadów made in ryżolandia naciśnij przycisk szukaj na górze strony , wpisz szukane teksty i trochę tego się znajdzie.
Pozdrawiam
P.S.
Mała rocznica bo to mój pięć setny post
Być może twojej prośby nie przeczytali jeszcze użytkownicy wymienionych przez ciebie marek. Nie podnoś ciśnienia bo nie ma takiej potrzeby. Z tego co wiem to chyba nie dużo na naszym forum jest użytkowników Linhaja czy Odesa - może by ich na palcach jednej ręki policzył.
W sprawie quadów made in ryżolandia naciśnij przycisk szukaj na górze strony , wpisz szukane teksty i trochę tego się znajdzie.
Pozdrawiam
P.S.
Mała rocznica bo to mój pięć setny post
Witam.
Osobiście posiadałem Linhaia 300 4X4 o awariach i eksploatacji Linhaii poczytaj tu ; http://www.atvpolska.pl/forum/viewforum.php?f=58
Po prostu szukaj a znajdziesz.
Pozdrawiam.
Osobiście posiadałem Linhaia 300 4X4 o awariach i eksploatacji Linhaii poczytaj tu ; http://www.atvpolska.pl/forum/viewforum.php?f=58
Po prostu szukaj a znajdziesz.
Pozdrawiam.
-
-