Co powiecie na POLARIS SPORTSMAN 800 EFI
Co powiecie na POLARIS SPORTSMAN 800 EFI
Witam
Koledzy poradzicie , obecnie mam Grizzly660 , sprzedaje i chciałem kupić początkowo Grizzly 700 albo KQ, ale
w sumie po sąsiedzku znalazłem POLARIS SPORTSMAN 800 EFI z 2006roku, za 20000 zł wygląda idealnie ,
dodatkowo pług .Nawet bym sie skusił ale trochę sie boje tej maszyny, nie chodzi mi o moc i tym podobne tylko
utrzymanie ,serwis . Bo nie wiem co w nim siedzi.
Chodzi o to że w ciężki tern nie jeżdżę , czasami lubię poszaleć , czasami do błota wjade po koła.I tak niewiem czy to oby nie za duża moc na moje potrzeby .Jedna zaleta to że zarejestrowany.
podpowiedzcie coś
Koledzy poradzicie , obecnie mam Grizzly660 , sprzedaje i chciałem kupić początkowo Grizzly 700 albo KQ, ale
w sumie po sąsiedzku znalazłem POLARIS SPORTSMAN 800 EFI z 2006roku, za 20000 zł wygląda idealnie ,
dodatkowo pług .Nawet bym sie skusił ale trochę sie boje tej maszyny, nie chodzi mi o moc i tym podobne tylko
utrzymanie ,serwis . Bo nie wiem co w nim siedzi.
Chodzi o to że w ciężki tern nie jeżdżę , czasami lubię poszaleć , czasami do błota wjade po koła.I tak niewiem czy to oby nie za duża moc na moje potrzeby .Jedna zaleta to że zarejestrowany.
podpowiedzcie coś
Re: Co powiecie na POLARIS SPORTSMAN 800 EFI
Miła maszyna, no ale moc ma sporą, ja miałem takiego polarka 2 lata temu wtedy jeszcze nie miałem takiego doświadczenia przesiadłem się na niego z lucky stara więc różnia była wielka, ale dawałem sobię radę bez żadnego problemu i jeździłem w dokładnie takim terenie jak opisujesz i właśnie czasem odczuwałem za mocy jest nawet troszke za dużo bo nie było miejsca gdzie quad nie dałby sobie rady . I jeśli jezdzisz teraz G660 to napewno na polarku też będzie Ci dobrze.
Quad jest Bogiem
drift nałogiem
tunning zabawą
a PRĘDKOŚĆ podstawą !!
drift nałogiem
tunning zabawą
a PRĘDKOŚĆ podstawą !!
- Krawco
- Quad:: XP 850 ;)
- Imię: Arkadiusz
Super maszyna, też latałem rok czasu. Zawias trochę sztywniejszy niż w miśku ale to pomaga w szybkich zakrętach polecam.
Pojazdy Polaris www.polariscenter.pl i nie tylko...
mysle jeszcze o sportsmanie 450 , niewiem czy ten mi na moje potrzeby starczy?
- Krawco
Po G660 myślę, że to nie ma żadnego sensu, będziesz się męczył.
- bawidamek77
- Quad:: Polaris Sportsman 850 xp
- Imię: Damian
Ja może zacznę od tego że jak za 2006r to straszliwie drogo skoro 2011 kosztuje 35000. Osobiście w tej chwili sprzedaję motocykl ZZR 1400 gdzie nowy kosztuje w granicach 60000 a mój jest z 2008r i przestał tylko w garażu zrobiłem nim tylko 3000km nie ma nawet najmniejszej ryski i jest to wersja special edition i brak chętnych za pół ceny a więc Polarek ewidentnie za drogi. A co do firmy poezja, serwis jak serwis jak każdej innej firmy ale kiedy w tym czołgu coś ci się zepsuje. Osobiście stawiam na P800 mam 850-kę ale osiągi maja podobne bo 800-ka jest lżejsza.
-
Szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć. Jaka moc silnika jest w tym sportsmanie? Czytałem, raz było 72, raz 70, nawet 56 znalazłem. Jeżeli by było to możliwe to jak by jakaś specyfikacja techniczna była to chętnie bym zobaczył.
- Krawco
Seryjnie 59 KM z power commanderem może być więcej