Cieknie mi płyn z pompy wody w kawasaki kfx400
Cieknie mi płyn z pompy wody w kawasaki kfx400
Cieknie mi płyn z pompy wody w kawasaki kfx 400 i z tego co wiem to poszła uszczelka, a nie wiem jak wyciągnąć pompę żeby się dostać do tej uszczelki czy wystarczy tylko zdemontować wirnik od pompy czy trzeba rozkręcać całą pokrywę od silnika żeby się dostać do tej pompy i jak to zrobić proszę o pomoc
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
masz wode z chlodnicy w silniku ? bo byc moze to jest taka sama usterka jaka byla w LTZ
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
ale chodzi mi przez spust oleju, spusc olej i powiedz czy on jest taki mleczny...
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.