Chińczyki trzymają się mocno :)

Wasze doświadczenia i pytania związane z chińskimi quadami
Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

nic nie wiadomo

Post autor: Motyf » śr 21 mar, 2007

nic nie wiadomo, napewno nie sa porzadne ale wydaje mi się,że się postarali mimo wszystko i nie rozwali się to od razu. nie oszukujmy się, przeciez kompletni idioci tego nie robią.
Wiadomo, ze nie można porówywac z orginałami ale tego od nich nikt nie oczekuje.
mi się podba niesamowite podobieństwo - choc wolał bym miec nawet malutkiego quada dobrej firmy od tego

Awatar użytkownika
nuki
Kontakt:

Post autor: nuki » pt 30 mar, 2007

Wygląda to śmiesznie, ale może i troche pojeździ, ale szczerze wątpie... :) :D :D
Pozdrawiam,
Karol

Awatar użytkownika
sasuch

Post autor: sasuch » pt 30 mar, 2007

Prawda jest taka ze może i napoczątku to jakoś dział ale materiały z jakichto jest zroione przestają spełniać swoją funcje po paruset kilometrach i wtedy kończy się przyjemność.
Każdy kto miał doświadczenie z takimi chińczykami wie o czym mówie.

Awatar użytkownika
nuki
Kontakt:

Post autor: nuki » sob 31 mar, 2007

sasuch, pareset kilometrów to prawdziwy rekord dla rasowego chińczyka :) hehe
Pozdrawiam,
Karol

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » sob 31 mar, 2007

Ten BF jeszcze jakoś wygląda Rinho już gorzej a ten skuter to nie wiem ja chyba bym lepszego sklekocił w garażu :lol: :lol:

Najfajniej bedzie jak ktos kupi(napewno znajdzie sie jakiś osioł) i będzie tylko wrzucal że nie dołożył i nie kupił lepszej klasy sprzetu :lol: :lol: :lol:
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

Awatar użytkownika
nuki
Kontakt:

Post autor: nuki » sob 31 mar, 2007

Skuter to tragiedia pełna... Wstyd takim gdzieś pojechać... Barwy jak z wiejskiej dyskoteki :) masakra, ten skuter bardzo przypomina mi takie małe chińskie resoraki, niedbale zrobione... :)
Pozdrawiam,
Karol

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » sob 31 mar, 2007

Resoraki już lepie wygladaja WOLE RYSORAKA
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » pn 16 kwie, 2007

Na razie ani nie chwale, ani nie krytykuje. Pewno skosnoocy wkrotce dopracuja niedociagniecia (albo - jak mowi tradycja - co latwiejsze skopiuja co dobre) i moze bedzie to sprzet wytrzymujacy ponad 100 kilometrow na ubitej i rownej wiejskiej drodze :shock: . Ja mam zaufanie do tych, ktorzy na produkcji juz "zjedli zeby" a ze kosztuje wiece? No trudno... nie mozna miec wszystkiego na raz! :mrgreen:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Chińskie quady”