chciałbym się z wami przywitać
chciałbym się z wami przywitać
WITAJCIE
Dzieńdobry, chciałbym się z wami przywitać bo jestem nowy na Quadzik.pl. Więc tak nazywam się Kuba, mam 12 lat i pochodzę z Jarosławia. Interesuje się quadami od 6 lat. Mam quada 50cm z półautomatyczną skrzynią biegów ale jest już na mnie za mały i planuję sobie razem z mamą i tatą kupić coś większego.
Kuba
Dzieńdobry, chciałbym się z wami przywitać bo jestem nowy na Quadzik.pl. Więc tak nazywam się Kuba, mam 12 lat i pochodzę z Jarosławia. Interesuje się quadami od 6 lat. Mam quada 50cm z półautomatyczną skrzynią biegów ale jest już na mnie za mały i planuję sobie razem z mamą i tatą kupić coś większego.
Kuba
Ostatnio zmieniony wt 14 kwie, 2015 przez agent_95, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Mesel gadasz.... przecież wy czasu macie full:D nie macie kiedy usiaść spokojnie w fotelu bo non stop w trasie quadem heeh:P
Siemka Kuba:)
Siemka Kuba:)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
-
- Kontakt:
..to ja też sie przywitam .. 24 lata juz mam i dopiero zaczynam przygode i to calkiem lipnie w porownaniu do Was bo malutkim 110 polarisem. nie to ze jest mi wstyd, bo cieszy mnie to ze chociaz takiego mam.. chcialam tylko zaznaczyc pokore i szacunek dla prawdziwych quadowcow. mam nadzieje ze mimo wszystko nie bedziecie mnie traktowac nisko (jako polaris i jako kobiete) czesto pod maska lezalam wiec mozemy gadac o wszystkim