CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
Skąd on go wziął ?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
A o te osłony od amortyzatorów nie pasują ? Udało Ci się je jakoś założyć ?oolsztyniak pisze:Dopytaj, może osłonki na lampy z tyłu ma dwie wolne
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
No właśnie przyszły ale jeszcze nie zakładałem
Nie jeździłem ostatnio, poprzedni wyjazd skończył się tak, że holowałem jednego z naszych na lince i nie chciało mi się już gonić kolegów.
Teraz trzyma mnie jakaś zaraza i smarcze od tygodnia więc weekend odpuściłem co wiąże się z tym, iż nie byłem przy quadzie
W tygodniu może jakoś podlecę i przy okazji założę osłonę spodu bo zdjąłem pod płytę do pługa którego de facto nie użyłem ani razu
Po co ja ją założyłem ....
Nie jeździłem ostatnio, poprzedni wyjazd skończył się tak, że holowałem jednego z naszych na lince i nie chciało mi się już gonić kolegów.
Teraz trzyma mnie jakaś zaraza i smarcze od tygodnia więc weekend odpuściłem co wiąże się z tym, iż nie byłem przy quadzie
W tygodniu może jakoś podlecę i przy okazji założę osłonę spodu bo zdjąłem pod płytę do pługa którego de facto nie użyłem ani razu
Po co ja ją założyłem ....
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Rama w X8 jest tak delikatna że przy uderzeniu w wystający pień zmasakrował ramę, którą nie ma zamiaru spawać kombinować itd kupił innego quada i stąd ma silnik.oolsztyniak pisze:Skąd on go wziął ?
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
-
- Quad:: CF MOTO X8
- Imię: Piotrek
Cześć wszystkim
Wybaczcie że powtarzam temat być może odpowiedz już gdzieś jest ale chodzi mi o ściągnięcie blokady w x8 bo przyznaje ze po zakupie nowego w oryginale to troche tepo idzie a w postach cos wyczytałem że trzeba jakąś blaszke odgiąc czy wyłamać na przepustnicy ale nie rozumie tego bo ponoć x8 jest na wtrysku i tak chyba przepustnicy nie ma dlatego proszę o pomoc co i jak trzeba zrobić zeby te ograniczenie mocy zdjąć, jestem z podkarpacia może ktoś w okolicy zna jakiegoś fachmana co umie takie rzeczy robić jeśli samemu nie dam rady
Wybaczcie że powtarzam temat być może odpowiedz już gdzieś jest ale chodzi mi o ściągnięcie blokady w x8 bo przyznaje ze po zakupie nowego w oryginale to troche tepo idzie a w postach cos wyczytałem że trzeba jakąś blaszke odgiąc czy wyłamać na przepustnicy ale nie rozumie tego bo ponoć x8 jest na wtrysku i tak chyba przepustnicy nie ma dlatego proszę o pomoc co i jak trzeba zrobić zeby te ograniczenie mocy zdjąć, jestem z podkarpacia może ktoś w okolicy zna jakiegoś fachmana co umie takie rzeczy robić jeśli samemu nie dam rady
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
Nie lepiej przy serwisie zdjąć ? Tym bardziej że jak nowy to trzeba trochę dotrzeć.
- LATAJĄCY ARTEK
- Quad:: CF MOTO x8
- Imię: ARTEK
Demonic co do miękkości ramy w cf-ce to bym się nie zgodził ...aallee , a co do kolegi to on miał tylko silnik i ramę ?
- LATAJĄCY ARTEK
- Quad:: CF MOTO x8
- Imię: ARTEK
Kolego rstpiotrek moim zdaniem dotrzyj dobrze gadzinę a potem zdejmij blokadę warto poczekać . Aha i przed zdjęciem blokady nie zapomnij o pampersach , tuu koledzy gdzieś mieli namiar gdzie tanio kupić .
-
- Quad:: CF Moto X8 Terralander
Przepustnica jest i wtrysk tez jest.rstpiotrek pisze:Cześć wszystkim
Zdejmij pokrywe od airbox'a i filtr powietrza. Poruszaj dzwignia gazu i wszystko sie wyjasni co trzeba zrobic...
Eee tam... Nie strasz kolegi...LATAJĄCY ARTEK pisze:Kolego rstpiotrek moim zdaniem dotrzyj dobrze gadzinę a potem zdejmij blokadę warto poczekać . Aha i przed zdjęciem blokady nie zapomnij o pampersach , tuu koledzy gdzieś mieli namiar gdzie tanio kupić .
-
- Quad:: CF MOTO X8
- Imię: Piotrek
no jeśli to jedzie tak jak kolega LATAJĄCY ARTEK pisze to już się ciesze a co do blokady to mówicie że da rade samemu pogmerać przy tej przepustnicy być może że ten gaz pod kciukiem jest bardzo płytki to może oto chodzi. Jeśli chodzi o serwis to tam gdzie kupiłem to te goście nic nie wiedzą na ten temat zrobili tylko wielkie oczy i zaczeli opowiadać jakieś baśnie o modułach.