CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Re: CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
No kiszka...Quad stoi bo ...jest zrobiony tylko nie mają uszczelki. Pięknie...jak można dosłać część a nie dostarczyć uszczelki pod dekiel?
MIIIINUS dla importera...a tu mi mi taka fajna ustawka umknęła
MIIIINUS dla importera...a tu mi mi taka fajna ustawka umknęła
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
NIe ma konieczności montowania nowej uszczelki chyba że jak ktoś przy demontażu starą wywali do kosza to w tedy trudno trzeba .
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
no ok, co nie zmienia faktu że nie ma uszczelki. Ja nie wywaliłem.DIABLO_W pisze:NIe ma konieczności montowania nowej uszczelki chyba że jak ktoś przy demontażu starą wywali do kosza to w tedy trudno trzeba .
No i tak wracamy do punktu wyjścia.
Najlepiej byłoby zrobić sobie z Quadem sam ale nie można bo gwarancja. A na gwarancji. serwisy nie do końca sprawdzeni i... cierpi klient którego to powinno generalnie......
Kupiłem chciałbym jeździć..a nie mogę bo.... jak się nie obrócisz tak ktoś cię wali w .....
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
Trafiłeś na fatalny serwis może nie pod kątem jakości lecz ich opieszałości
Bo ja osobiście w takim przypadku to bym dawno dorobił taką uszczelkę złożył i dawno byś śmigał sprzętem
Bo ja osobiście w takim przypadku to bym dawno dorobił taką uszczelkę złożył i dawno byś śmigał sprzętem
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Andrzej, dzięki...ja też bym to zrobił pewnie szybciej..ale teraz muszę czekać...mam nadzieję że kiedyś się doczekam.
Muszę sprawdzić w przepisach czy to nie jest jakoś uregulowane.
Muszę sprawdzić w przepisach czy to nie jest jakoś uregulowane.
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
Nie szukaj nie wertuj bo nie jest nic konkretnie napisane na taki temat
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Quad do odbioru - po weekendzie napisze co świeci a co nie
Dziś serwis przywozi mi ją do domu
No to ...w teren:)
Dziś serwis przywozi mi ją do domu
No to ...w teren:)
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
Witam, dawno mnie tutaj nie było ale wpadnę i opiszę wam krótka historie mojej x8, dokładnie dwa miesiące temu zaczęła migać kontrolka ciśnienia oleju i zaczęło coś stukać w okolicach wariatora, quad na gwarancji więc oczywiście do serwisu a tam pierwsza diagnoza wariator dalej sprzęgło (lub łożysko) jednokierunkowe , po zdjęciu obu rzeczy dalej stuka czyli diagnoza w serwisie silnik się zaciera ( po spuszczeniu oleju i zdjęciu filtra było dużo widocznych opiłek metalu) , wstawiono nowy zaworek do pompy oleju ale nic nie pomogło, więc zapadła decyzja o wymianie silnika. Od DWÓCH MIESIĘCY quad stoi w serwisie i czeka na nowy silnik. Tyle pieniędzy wydane i ani frajdy z tego ani quada , bardzo mocno się zawiodłem i moje zacięcie (jak już pisałem na innym forum) do quadów chyba gaśnie. Od serwisu i od importera ciągle słyszę czekamy czekamy czekamy. Ja czekam dalej bo co mi zostało, czy według Was to normalne ???
Awaria przy jakim przebiegu
około 2500 km