No dobrze, poszukam tym razem żelowego , ale co z tą przerobką przewodu od ładowania.?Supriseme pisze:Dlatego aku jest do wymiany
CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
-
- Quad:: X8
- Imię: Maniek
Re: CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Do przekaznika dochodzi kabelek czerwony z ladowaniem. Taki cienki . Nalezy dolutowac do niego kawalek kabla i polaczyc z akumulatorem.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Tak aby ominac wtyczke w przekazniku.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Proszę bardzo
[imghttps://imageshack.com/i/caimg0681caj][/img]
[imghttps://imageshack.com/i/caimg0681caj][/img]
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
-
Dzięki koledzy, w aku wymieniłem elektrolit tak czysto dydaktycznie i odziwo z 11.93 jest 12.37 za chwilę zrobię moda i w śnieg jeszcze raz dziękuję za szybką pomoc.
-
No więc tak. Aku było wy.... , po wymianie elektrolitu bestia zagadała i od razu ładowanie 14,2 +/- 0.2V niestety nie wytrzymałem i zamiast zająć się słynnym kabelkiem , kask na caban i w teren ale jutro się tym zajmę.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
- Supriseme
- Quad:: X8, Scrambler 1000xp
- Imię: Szymon
Dawno nikt nic nie przerabial wiec postanowilem podlubac i na warsztat poszedl odwieczny problem z kablami!
Pojawił się tez problem ale to zanim jeszcze wpadłem na pomysł ogarnięcia Kabli mianowicie po zakupie nowego aku i zalaniu go Aku spuchł O.o ?
Pojawił się tez problem ale to zanim jeszcze wpadłem na pomysł ogarnięcia Kabli mianowicie po zakupie nowego aku i zalaniu go Aku spuchł O.o ?
Pingwin Legnica pisze:W X8 z EPSsem należy wymienić śrubę w dolnej płetwie od wspomagania.
Na fotkach stara i nowe śruba. Chyba widać dlaczego. Fabrycznie założony jest zły typ śruby Gwint się wyrabia i płetwa zaczyna sobie chodzić góra-dół.
Dodatkowo należy dokręcić ją mocno na mocny klej. Po tej czynności najczęściej niestety czeka Was ustawienie zbieżności.
Należy bezwzględnie kasować pojawiające się luzy we wspomaganiu bo wyrabiają się wielofrezy.
Witam , troszkę odkopię temat , w którym miejscu są te śruby które należy wymienić? (w którym elemencie wspomagania - płetwa mało mi mówi )
Czy jest ktoś może kto wymieniał ta śrubę ? i jest mi w stanie powiedzieć czy to ta płetwa i śruba którą należy wymienić ?
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
Nie mam wspomagania ale na pewno chodzi o to .