CF MOTO 500 silnik dławi się
Re: CF MOTO 500 silnik dławi się
Dzieki, ale nie odpowiada to na moje pytanie, czyli jaki to rozmiar klucza.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
A nie próbowałeś dobrać jakiegoś płaskiego klucza?Robsson pisze:Bardzo dobrze do tego nadają się nieduże/małe wygięte szczypce do pierścieni segera.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Nie bo dobrze mi się to "łapie" szczypcami - z przyzwyczajenia tak zostało. Jest wygodnie - nie wymyślam.
Ale jak komuś potrzebny to niech dopasowuje, rzeźbi klucz.
Tam na oko z pamięci to jest ok 3-4 mm kwadrat jakoś może 4-5mm wydaje mi się- takich małych kluczy nie mam bo nie potrzebuje.
Ale to w sumie chwila moment taki kluczyk zrobić.
Nie narzucam nikomu metody. Najważniejsze byle skuteczna była .
Ale jak komuś potrzebny to niech dopasowuje, rzeźbi klucz.
Tam na oko z pamięci to jest ok 3-4 mm kwadrat jakoś może 4-5mm wydaje mi się- takich małych kluczy nie mam bo nie potrzebuje.
Ale to w sumie chwila moment taki kluczyk zrobić.
Nie narzucam nikomu metody. Najważniejsze byle skuteczna była .
To sorry, nie pomogę bo nie mierzyłem tego.silvere pisze:Dzieki, ale nie odpowiada to na moje pytanie, czyli jaki to rozmiar klucza.
V2.....sound of madness
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Dokładnie, płaskownik 2mm i diax. W ciągu kilku minut masz narzędzie. Dla ambitnych wersja zamknieta czyli wiertło + pilnik ręcznyRobsson pisze: Ale to w sumie chwila moment taki kluczyk zrobić.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Nie mierzyłem, bo nie otwierałem jeszcze pokrywy. Klucz do zaworów widziałem na alledrogo w komplecie z dziesiątka wszystko spasowane i wchodzi jeden w drugi za kilkanaście PLN. Tylko rozmiar tego kwadratu mnie interesuje.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Zdejmij wieko i wtedy zmierz.
Zamówisz klucz i wyregulujesz.
Zamówisz klucz i wyregulujesz.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.