SbS ma jednak swoje wady. Duże rozmiary ograniczają go często do poruszania się drogami którymi mogą jechać też małe terenówki. Im więcej błota tym większy problem dla sbs, pewne miejsca gdzie quad nadal jedzie można pokonać tylko na wyciagarce. Nie ma.z kim jeździć, dla toerenowek jest się za szybkim, dla quadow zbyt nieporeczny. Jest u nas zbyt mało tego typu pojazdów żeby jakoś się grupować bo rzadko je się spotyka. Trzeba więc jeździć z quadami które zamiast siedzieć godzinami w błocie jeżdżą turystykę i szybkie odcinki. W moim teamie miałem o tyle szczęście że gdy brałem Rzr dostosowywali tereny i styl jazdy do możliwości mojego pojazdu. Chyba że kupuję się sbs stricte pod udział w imprezach sportowych wtedy to co innego. Mam nadzieję że znajdziesz grupę która będzie nastawiona na szybką jazdę i turystykę , będziesz miał wtedy sporo zabawy. Ja swojego przeinwestowanego Rzr sprzedaje na wiosnę i zostaje przy quadzie.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad