Buty
Buty
Witam mam zamiar kupic butki na quada...
Moją uwagę przykuł model Aplpinestars Tech 10 ale podobno on nie jest najlepszy pod względem żywotności , ktoś cos wie na ten temat??
Moją uwagę przykuł model Aplpinestars Tech 10 ale podobno on nie jest najlepszy pod względem żywotności , ktoś cos wie na ten temat??
-
Swego czasu jeździłem w Alpinestarach - Tech 6 i byłem z nich bardzo zadowolony. Troszkę przemiękały przy zanurzeniu w wodę, ale poza tym dobrze trzymały nogę. Mimo, że przemiękały i skarpety miałem mokre, to nie było mi zimno w nogi. Kilka razy te buty uratowały mi (a doquadniej mojej nodze) życie...
osobiscie w zime (mruz - zdecydowanie ponizej zera) polecam buty snowboardowe, i to nie jest zart...
plusy:
1. cholernie cieplo w noge, nie marzna nawet palce, ktorymi sie zadko przeciez rusza
2. noga jest sztywna jak w butach motocyklowych, jest poprostu ochraniana przed uderzeniem
3. bieznik buta snowboardowego zdecydowanie nadaje sie nie tyle do chodzenia, ale takze to tego, zeby swobodnie wypchnac quada, jest to w koncu but ziomowy
minusy:
1. troche smiesznie wyglada, ale jak sie spusci ladnie spodzien na wierzch, to nie ma stresu...
plusy:
1. cholernie cieplo w noge, nie marzna nawet palce, ktorymi sie zadko przeciez rusza
2. noga jest sztywna jak w butach motocyklowych, jest poprostu ochraniana przed uderzeniem
3. bieznik buta snowboardowego zdecydowanie nadaje sie nie tyle do chodzenia, ale takze to tego, zeby swobodnie wypchnac quada, jest to w koncu but ziomowy
minusy:
1. troche smiesznie wyglada, ale jak sie spusci ladnie spodzien na wierzch, to nie ma stresu...
.:GALEON:.
buty
Ja szukam równeiż butów na quada.
Jeżdże dużo po terenie i szukałbym czegoś raczej wowoszczelnego, wsuwanego z góry lub jeśłi takich nie ma to chociaz z takim uszczelnieniem w miejscu zamka.
Dużo osób jeździ w terenie,może mi ktoś doardzi co uzywacie
Jeżdże dużo po terenie i szukałbym czegoś raczej wowoszczelnego, wsuwanego z góry lub jeśłi takich nie ma to chociaz z takim uszczelnieniem w miejscu zamka.
Dużo osób jeździ w terenie,może mi ktoś doardzi co uzywacie
-
tak to prawda Astarsy T10 sa robione bardziej pod publike anizeli w teren, w tej samej cenie a nawet duzo taniej mozna kupic buty o niebo lepszej jakosci, osobiscie polecam Oxtar TCX pro lub Gearne SG10 te ostatnie sa poprostu rewelacyjne, poprzednie kalosze Gearne (RX2) mialem 3 sezony a wytrzymaly by jescze drugie tyle
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt: