Boskie włości&Live is brutal 13.08.11
-
- Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
- Imię: KRZYSZTOF
Boskie włości&Live is brutal 13.08.11
..........no i niestety KINIA KRYSTIANA ...zdechła przed Markami , jeszcze nie było szans żeby naprawić na miejscu tak napiepszał deszcz i nie było wiadomo za co się tak naprawdę zabrać. Więc hol do ...monstergarażu....
O 10.00 postanowiliśmy jednak wszelkimi sposobami uruchomić Bestie, sprawdziliśmy świecę ...OK... wymieniliśmy bezpieczniki z ,,,dobrych na dobre ,,, i CUD ..zagadał Więc natychmiastowa zbiórka i wypad chociaż na poligon , a tam mega jazda na MAXA i NIC . od 11.00 do 17.00 ..wszystko gra wszystko działa i nie wiemy co jest , Krótko mówiąc sprzet raczej niepewny... Nie wiem co dalej z nim, Krystian daje mu ostatnią szansę wyjazdową .....zobaczymy..
19.00 jeszcze trans-quadowcy nie wrócili
O 10.00 postanowiliśmy jednak wszelkimi sposobami uruchomić Bestie, sprawdziliśmy świecę ...OK... wymieniliśmy bezpieczniki z ,,,dobrych na dobre ,,, i CUD ..zagadał Więc natychmiastowa zbiórka i wypad chociaż na poligon , a tam mega jazda na MAXA i NIC . od 11.00 do 17.00 ..wszystko gra wszystko działa i nie wiemy co jest , Krótko mówiąc sprzet raczej niepewny... Nie wiem co dalej z nim, Krystian daje mu ostatnią szansę wyjazdową .....zobaczymy..
19.00 jeszcze trans-quadowcy nie wrócili
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
.....TranS-Squad Team....
- Scorpion94
- Quad:: Can-Am XT 1000 SCORPION
- Imię: Krystian
Re: Bug+Liwiec+ognisko 14.08
byłem załamany jak on mi zdechł przed Zegrzem i nie wiadomo co z nim było .... ale że w "Raju" nawet nie jęknął przy takim wycisku to dostał ostatnią szansę .... jeśli znów coś odstawi to idzie do żyda
Post zmieniony przez Moderatora
Myślisz że mi uciekniesz? SCORPION i tak Cię złapie ;]
~~~~TranS-Squad Team~~~~
http://www.trans-squad-team.pl - NOWA STRONA
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
Mój kanał na youtube.pl Zapraszam
http://www.youtube.com/user/oviperson?feature=mhee
~~~~TranS-Squad Team~~~~
http://www.trans-squad-team.pl - NOWA STRONA
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
Mój kanał na youtube.pl Zapraszam
http://www.youtube.com/user/oviperson?feature=mhee
-
Re: Bug&Liwiec Party 13.08.11
.........gdzie materiał z wyprawy....?????
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Ja wlasciwie nic nie nagralem warunki byly takie ze na poczatku nie bylo jak pozniej zmeczenie i te zasrane komary ze mi sie odechcialo wszystkiego. Mielismy jedna konkretna przeprawe przez jakas rzeczke w polu trawy szerokosci 3m, dobrze ze do niej nie wpadlem, zauwazylem tylko dzieki temu ze roslinnosc sie nagle zmienila na wodna - jechalm pierwszy. ( cos pododbnego do tego miejsca co jechlismy przez trawy i napotkalismy rzeczke z betonowymi bokami i nie moglismy drogi dalej znlezc i cielismy ogrodzenia)
Boze co tam sie dzialo oski przenoszone prawie w powietrzu i w ostatnim momencie wyciagane przez Artura quadem haha!
Topiące sie przeprawowki, Rafal pijacy wode z tej smrodki ( zostal caly obryzgany przez krecace sie kolo ) ja po kolana w tym gownie pomagajacy wydostac quada Stefana i reszta chlopakow tez! Miliony komarow a dalej drogi nie widac tylko trawa a w niej woda ale sie przedzieramy na koncu posesja nie ma jak przejechac, Artur poprosil wlascicielke zeby dala nam przejechc przez podworko haha! Zgodzila sie
Nad "Live is brutal" ognisko a my z Tomkiem wzielismy sobie kapiel w rzece odrazu lepiej sie poczulem. Mialem na kombinezonie wszystko od smierdzacego blota z tych bajor po krowie placki. Przywalilem tez w betonowy slupek, naszczescie wolno jechalem i nic sie nie stalo oprocz tego ze mi jaja na pol prawie pękły hahaha!!! Pozniej przywalilem w korzen ale tez wszystko ok. Zalane wszystko po pachy nad "Boskimi włościami" tez, chlopaki plywali my 2 miejsca musielismy ominac bo nie bylo szans dla nas.
To tak w duzym skrocie
Spalem od 20 do 11 pierwszy raz quadem na myjnie nie pojechalem bo nie mialem juz sily stoi smierdzacy i uwalony jak bym go z bagna wyciagnal. Zmeczony na maxa. Buty smierdza jak gowno, kombinezonu nie moge domyc bleach... koszmar
Woda w dyfrze u Stefana u Rafała dziura w kole.
Tomek nagrywal kamera, Rafał tez nad Liwcem, Stefan tez powinien cos miec , duza szkoda ze tej przeprawy przez smrodke nie nagralismy cos kosmicznego, stwiedzilismy ze sie nie cofniemy haha ja w obawie o gada mialem juz zmiar zawracac ale zanim zdazylem zaprotestowac juz byl podpiety lina i przeciagany. Woda w najglebszym miejscu tej smrodki po pas!
Zapomnial bym jak już wszystkie quady byly po drugiej stronie o jeszcze ja z Lukaszem musialem jakos przejsc a ze nie mielismy woderow to stwierdzilem ze jakos przeskoczymy. Wzialem rozbieg ale po okolo 13h tej masakry w butach mokrych ważacych z 5kg wycięczony nie moglem sie nawet rozpedzic i jebnąłem przed samym brzegiem w to smierdzace gowno, Lukasz z plecakiem na plecach to samo hahaha!!! bajka!
Boze co tam sie dzialo oski przenoszone prawie w powietrzu i w ostatnim momencie wyciagane przez Artura quadem haha!
Topiące sie przeprawowki, Rafal pijacy wode z tej smrodki ( zostal caly obryzgany przez krecace sie kolo ) ja po kolana w tym gownie pomagajacy wydostac quada Stefana i reszta chlopakow tez! Miliony komarow a dalej drogi nie widac tylko trawa a w niej woda ale sie przedzieramy na koncu posesja nie ma jak przejechac, Artur poprosil wlascicielke zeby dala nam przejechc przez podworko haha! Zgodzila sie
Nad "Live is brutal" ognisko a my z Tomkiem wzielismy sobie kapiel w rzece odrazu lepiej sie poczulem. Mialem na kombinezonie wszystko od smierdzacego blota z tych bajor po krowie placki. Przywalilem tez w betonowy slupek, naszczescie wolno jechalem i nic sie nie stalo oprocz tego ze mi jaja na pol prawie pękły hahaha!!! Pozniej przywalilem w korzen ale tez wszystko ok. Zalane wszystko po pachy nad "Boskimi włościami" tez, chlopaki plywali my 2 miejsca musielismy ominac bo nie bylo szans dla nas.
To tak w duzym skrocie
Spalem od 20 do 11 pierwszy raz quadem na myjnie nie pojechalem bo nie mialem juz sily stoi smierdzacy i uwalony jak bym go z bagna wyciagnal. Zmeczony na maxa. Buty smierdza jak gowno, kombinezonu nie moge domyc bleach... koszmar
Woda w dyfrze u Stefana u Rafała dziura w kole.
Tomek nagrywal kamera, Rafał tez nad Liwcem, Stefan tez powinien cos miec , duza szkoda ze tej przeprawy przez smrodke nie nagralismy cos kosmicznego, stwiedzilismy ze sie nie cofniemy haha ja w obawie o gada mialem juz zmiar zawracac ale zanim zdazylem zaprotestowac juz byl podpiety lina i przeciagany. Woda w najglebszym miejscu tej smrodki po pas!
Zapomnial bym jak już wszystkie quady byly po drugiej stronie o jeszcze ja z Lukaszem musialem jakos przejsc a ze nie mielismy woderow to stwierdzilem ze jakos przeskoczymy. Wzialem rozbieg ale po okolo 13h tej masakry w butach mokrych ważacych z 5kg wycięczony nie moglem sie nawet rozpedzic i jebnąłem przed samym brzegiem w to smierdzace gowno, Lukasz z plecakiem na plecach to samo hahaha!!! bajka!
TranS-Squad Team
-
..........mogę sobie tylko częćś waszej PRZEPRAWY wyobradzć , i pozazdrościć , ale niestety nadal istnieje cos takiego jak ..ZŁOŚLIWOŚĆ RZECZY MARTWYCH.. a dowodem było uruchomienie quada o 10.30 i jeszcze słońce ... szlak mnie trafił więc polecielismy na poligon i tam dostał MEGA wycisk i NIC .
Spotkalismy Waldika i Maćka .....pytają sie o której był wyjazd , mówimy że o 6,00 rano POPATRZYLI NA SIEBIE I NA NAS I POWIEDZIELI ŻE JESTEŚMY nienormalni i pojechali...
Mega wynik czasowy ...SZACUN... dla wszystkich wytrwałych
Adrian uważaj na ...KLEJNOTY... jeszcze rola TATY przed toba .. wyspawaj sobie jakiś OCHRANIACZ..
Spotkalismy Waldika i Maćka .....pytają sie o której był wyjazd , mówimy że o 6,00 rano POPATRZYLI NA SIEBIE I NA NAS I POWIEDZIELI ŻE JESTEŚMY nienormalni i pojechali...
Mega wynik czasowy ...SZACUN... dla wszystkich wytrwałych
Adrian uważaj na ...KLEJNOTY... jeszcze rola TATY przed toba .. wyspawaj sobie jakiś OCHRANIACZ..
- Progress
- TranS-Squad Team
To chyba musze ich usunać z naszej grupy bo nie są TranS !!!
TranS-Squad Team
- Progress
- TranS-Squad Team
Ciekawe ile kilometrow zrobilismy hmm??? kto tam trzymal licznik?
Krzysik wyczesany awatar!
Niezly pech z KQ, tak sobie myslalem ze z dwojga zlego lepiej zeby nie udalo wam sie go odpalic jak wrocicie bo wkurzycie sie jeszcze bardziej a jednak tak sie stalo. Tak czy siak dobrze ze wszystko gra
Dokladnie jeszcze musze bobasy stworzyc hehe i kupic im quadziki.
Krzysik wyczesany awatar!
Niezly pech z KQ, tak sobie myslalem ze z dwojga zlego lepiej zeby nie udalo wam sie go odpalic jak wrocicie bo wkurzycie sie jeszcze bardziej a jednak tak sie stalo. Tak czy siak dobrze ze wszystko gra
Dokladnie jeszcze musze bobasy stworzyc hehe i kupic im quadziki.
TranS-Squad Team
- waldik32
- Quad:: Bombardier DS650 Baja
- Imię: Waldi
Hello
Normalnie musze wnieść sprostowanie ... - padło określenie "szaleni" a nie "nienormalni" - a to zasadnicza różnica !
Normalnie musze wnieść sprostowanie ... - padło określenie "szaleni" a nie "nienormalni" - a to zasadnicza różnica !
-
Waldik ...to tylko przenosnia...nie w tym sęsie że obraźliwie powiedziane ...waldik32 pisze:Hello
Tylko faktem jest że nikt normalny o takiej porze nie jeździ quadem w niedielę .