aha gero13 CZYLI jestem najmłodszym właścicielem autoryzowanego serwisu według ciebie
I uwierz mi mam trochę doświadczenia z BRP
Krzyżaki i wał mogę ci załatwić jak chcesz nie ma żadnego problemu
I nie musze przenosić bo nim się lata
Bombardier OUTLANDER MAX 800 LTD co sądzicie?
- BadAmstaff
- Kontakt:
- gero13
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: can am outlander 800 xtp max
- Imię: Gerard
- Kontakt:
Dzięki ,ale to nie moja maszyna padła i nie Ja muszę się o to martwić.Chodzi mi tylko oto ,że kiepsko jest u nas z serwisami.Przypomnij sobie swoją wypowiedz na temat Yamahy.Miałeś podobne zdanie do mojego i niewydaje mi się ,że co do bombardierów jest inaczej. Bomba jest OK.ale serwisy do bani.!Pozdro dla Ciebie BadAmstaff i kończmy ten temat.
[color=#000080][b]Quad Cartel Team/ATV Team Sulechów[/b][/color]
- BadAmstaff
- Kontakt:
Zakończę to jak należy
To nie serwisy są do bani tylko ludzie którzy je otwieraja i każdy serwis różni się od innego
Tak samo jest z Kawasaki, yamahą, polarisem itp.
Niestety są osoby które nie powinny prowadzić mięsnego a co dopiero serwisu gdzie trzeba być odpowiedzialnym za części, naprawy,reklame itp. itd.
P.S. ja nie mam problemów z częściami naprawami itp. I wiem jak to wygląda od strony właściciela
Pozdro dla ciebie od całego GTS sQuadu
To nie serwisy są do bani tylko ludzie którzy je otwieraja i każdy serwis różni się od innego
Tak samo jest z Kawasaki, yamahą, polarisem itp.
Niestety są osoby które nie powinny prowadzić mięsnego a co dopiero serwisu gdzie trzeba być odpowiedzialnym za części, naprawy,reklame itp. itd.
P.S. ja nie mam problemów z częściami naprawami itp. I wiem jak to wygląda od strony właściciela
Pozdro dla ciebie od całego GTS sQuadu
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
[center]A ile taki kurs kosztuje, ile trwa i co obejmuje?[/center]Oczywiści że możesz pojeździć swoim a nawet przyjechać na kurs techniki jazdy
Ostatnio zmieniony śr 28 maja, 2008 przez hphubert, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt: