witam twój problem jest raczej z obrotami po prawej stronie kolo gaznika masz pokretło
takie czarne długie bo tak sie dzieje jak masz za wysokie obroty natomiast u mnie mimo odpowiednich obrotów jak zgasnie na biegu to zeby wejsc na luz musze delikatnie popchac tyłkiem do przodu i do tyłu i wtedy bez problemu wchodza biegi i tu niewiem w czym problem natomiast ciezko mi znalezc odpowiednie obroty by nie były za duze i za małe bo gasnie efekt jak by sie zalewał postoi chwilke i znów pali od kopa i jak go wkrece na wysokie obroty to ma problem z zejsciem na niskie musze go zgasic i znów zapalic i znowu sa takie jak trzeba ma ktos moze pomysł co to ?
gaznik ?
pozdrawiam
blokująca sie dzwignia w kawie kvf 360 praire 4x4
-
moim zdaniem to ze na zgaszonym silniku biegi nie chca wychodzic to nie jest wina skrzyni poprostu gdy silnik pracuje to wszystkie zebatki i inne podzespoly sie kreca i lekko wchodza biegi a gdy silnik wylaczony to wszystko sie blokuje to tak jak w niektorych autach niektorych biegow nie wbijesz jak silnik nie chodzi bo zebatki uloza sie tak ze nie sa w stanie zazebic na zgaszonym silniku tak mi sie wydaje:)
mike