BIESZCZADY DLA WSZYSTKICH 05-07 CZERWIEC 2009
- cerrone
- Quad:: Yamaha RingRoad
- Kontakt:
no niezły skład jak odbierałem kajaki z krzemiennej po spływie w niedzielę to takiej chłopcy trzody narobili na brodzie przy promie że brakowało tylko kogoś z ze straży wodnej , albo leśnej żeby przyp...... z gróbej rury
a gapiów tam nie brakowało
ogólnie event mocno rodzinny
ale nieraz lepiej najpierw pomyśleć a później robić

a gapiów tam nie brakowało

ogólnie event mocno rodzinny

Yamaha RingRoad
Moja rola ,czyli fotografa i kamerzysty rodzinnego skończyła sie na ognisku w lisich jamach.Ale wiem ze towarzystwo bawiło później gdzieś nad sanem w moich terenach w trakcie powrotu do domu.Podobno tylko pstrąga zagryzali w Vikingu. sam jestem ostro przeciwny, a słyszałem ze ludków w Vikingu było dużo.Na dziczy
tez zresztą niektórzy rider'zy ciśnienia nie trzymali i myśleli że to Dakar.Tak niestety jest jak sie chłopy dobrych terenów dorwią

Łukasz, przestań zajmować się jakimiś pierdołami - rajdy, zloty, eventy!
zabierz się za coś poważnego, zbuduj może nie korytarz czasoprzestrzenny, ale choć autostradę Szczecin-Sanok (tudzież Przemyśl) i to najlepiej tylko dla quadowców
może na Euro 2012 zdążysz, to i się MTransportu dorzuci.
Wnerwiasz tylko porządnych ludzi, którzy nie mogą tak co chwila jeździć na drugi koniec Polski

zabierz się za coś poważnego, zbuduj może nie korytarz czasoprzestrzenny, ale choć autostradę Szczecin-Sanok (tudzież Przemyśl) i to najlepiej tylko dla quadowców

Wnerwiasz tylko porządnych ludzi, którzy nie mogą tak co chwila jeździć na drugi koniec Polski

Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
- DZIKI - husky
-
- DZIKI - husky
- prezziguzzi
- Kontakt:
- DZIKI - husky