ALLROAD 500L lub 300:)
- BadAmstaff
- Kontakt:
Pszów to o ile się nie mylę woj. śląskie. Więc Zawiercie całkiem niedaleko, więc może ten (mają więcej i to różnych, wiem widziałem) quadzik?Honda 400 4x4
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:
- BadAmstaff
- Kontakt:
Ja też tak mówiłem i to całkiem niedawno. Też myślałem "chińczyk, tajwańczyk wystarczy", sądziłem że zadowoli mnie jazda po szutrówkach ale już po pierwszym dniu z moim pierwszym (na razie jedynym) quadem zdałem sobie sprawę że najwięcej frajdy sprawia pokonywanie trudnych przeszkód. A jak będziesz chciał wjechac w trudniejszy teren to albo "japończyk" albo nic (no może polaris ;p). btw jak ktoś chce sprzedac quada po niecałym roku użytkowania to należy uważac bo coś może byc z nim nie tak.
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:
- BadAmstaff
- Kontakt:
Co do ceny to jak ja brałem quada od jego znajomego urwałem 900 zł od ceny podstawowej, potarguj się to też coś urwiesz (cena już teraz jest całkiem, całkiem). Mój chodzi dobrze, pali na dotyk i daję radę nawet w trudnym (jak na mój gust) terenie więc i ten pewnie będzie ok.