Żagań-Świętoszów-poligony
Żagań-Świętoszów-poligony
Witam, mam info, że wojsko w długi weekend odpoczywa, organizujemy wypadzik na poligony. Jedziemy z ZG na quadach. Dziewczyny z dziećmi autami. Pierwszy nocleg pod Iłową, dwa następne w Świętoszowie. Jeśli ktoś ma ochotę się przyłączyć zapraszam.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: Żagań-Świętoszów-poligony
Podobno atmosfera na poligonie Świętoszowskim mocno się zagęściła. Wieść gminna niesie, że główny raider tamtych okolic odpuścił sobie na jakiś czas tam latanie bo jakieś blokady, pościgi i inne niepokojące wydarzenia miały tam ostatnio miejsce. Szczególnie Pstrąże i okolice... A wjazd na most to podobno teraz to samobójstwo... Nie mam na mysli wojska bo z nimi nie ma problemu a innych osobników w zielonych terenówkach
Ostatnio jakoś podobno mocno wrażliwi na obcych, szczególnie uterenowionych obcych...
Ostatnio jakoś podobno mocno wrażliwi na obcych, szczególnie uterenowionych obcych...
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
Dziękuję za informacje, szkoda bo już noclegi zarezerwowałem, jutro odwołam wszystko i zacznę szukać innej miejscówki. Pozdrawiam
Był ktoś tu http://www.berga.pl/offer/dla-indywidualnych/poligon
albo może słyszał opinie?
albo może słyszał opinie?
Chłopaki z Żar
Ostatnio zmieniony sob 03 maja, 2014 przez Kazi, łącznie zmieniany 1 raz.
,
Ostatnio zmieniony sob 03 maja, 2014 przez Kazi, łącznie zmieniany 2 razy.