Żagań - poligony i okolice
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: Żagań - poligony i okolice
Zuber to drugi raz kiedy nas opuszczasz... Opuszczasz sie kolego..
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
Nie opuszczam się kolego.
Wiesz od dawna, że ja latam w soboty.
Wiesz od dawna, że ja latam w soboty.
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.
Zuber to może zrób w ten weekend wyjątek
Macie zacne grono na ten wypadzik, nawet nie zauważycie, że jest jednego mniej
Następnym razem jak Daniel będzie ustawiał upalanie w tych terenach, to może zadzwoni do mnie i się wtedy szybciej zgramy
Wszystko zostało dograne na FB, tylko ja nie mam aktywnego konta i nic nie wiedziałem, a operatorzy zablokowali wszystkie sieci komórkowe i zrobiło się cicho w eterze
Następnym razem jak Daniel będzie ustawiał upalanie w tych terenach, to może zadzwoni do mnie i się wtedy szybciej zgramy
Wszystko zostało dograne na FB, tylko ja nie mam aktywnego konta i nic nie wiedziałem, a operatorzy zablokowali wszystkie sieci komórkowe i zrobiło się cicho w eterze
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.
no ja to w soboty też muszę wcześniej wiedzieć, bo żeby mnie tutaj zastąpili to muszę aż 3 osoby angażować ...
Przemek to Ty jakaś wielka szycha musisz być !m[youtube][youtube][youtube][/youtube][/youtube][/youtube]ayerx pisze:no ja to w soboty też muszę wcześniej wiedzieć, bo żeby mnie tutaj zastąpili to muszę aż 3 osoby angażować ...
Trzech za jednego, to przodownik pracy jak nic
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Lukasz ja Cie proszę.
Dzwoniłem do Ciebie, byles w stolicy i nie miałeś czasu na kontakty z prowincją Miales oddzwonić i karta Ci się skończyła
Tak czy inaczej milo będzie jak chociaż przywitasz nas w swojej pięknej miejscowości Tym razem bedziemy bez spóźnienia. No chyba, że Przemek, ale to już tradycja ") Przemek wieczorem wyślę Ci traka co byś mógł nas gonić Nas jedzie trzech z Legnicy.
Dzwoniłem do Ciebie, byles w stolicy i nie miałeś czasu na kontakty z prowincją Miales oddzwonić i karta Ci się skończyła
Tak czy inaczej milo będzie jak chociaż przywitasz nas w swojej pięknej miejscowości Tym razem bedziemy bez spóźnienia. No chyba, że Przemek, ale to już tradycja ") Przemek wieczorem wyślę Ci traka co byś mógł nas gonić Nas jedzie trzech z Legnicy.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
Prezes nie pozwala dzwonić w prywatnych sprawachPingwin Legnica pisze:Lukasz ja Cie proszę.
Nie wiem, czy znajdę czas, na uroczyste powitanie u bram Żagania, poza tym nie mam transparentu
- syciu
- A.P.T. - ATV Poznań Team
- Quad:: Renegade 800 XXC
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Zuber zdążysz - bądź jak bob budowniczy i dasz rade z tym transparentem
Nie czesto sie zdarzaja Pingwina odwiedziny na M&Msie i Foczki z Elą
Nie czesto sie zdarzaja Pingwina odwiedziny na M&Msie i Foczki z Elą
M5 - "Chcesz się ścigać, nie masz szans" - Jeremy Clarkson
SQUAD: A.P.T. - ATV Poznań Team
ZONEparts.pl