25.10.2008 - SSQuad Integracja 2008
Dla mnie zbyt krótka integracja zakończyła się tuż po godzinie 12...
Przyjechało kilkanaście maszyn... Pierwsza konkurencja dość "zabawna" momentami a o pozostałych opowiedzą uczestnicy po powrocie
Przyjechało kilkanaście maszyn... Pierwsza konkurencja dość "zabawna" momentami a o pozostałych opowiedzą uczestnicy po powrocie
.:GALEON:.
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Masz rację ITAL...
A poniżej zdjęcie jednego z uczestników... Ciekawe kto to mógł być...
Na relację chwilkę będzie trzeba poczekać, ale przezornie zabraliśmy ze sobą i aparat i kamerę... Uczestnicy już wszystko widzieli, a Ci którzy nie dotarli jeszcze chwilkę muszą pocierpieć i poczekać
A poniżej zdjęcie jednego z uczestników... Ciekawe kto to mógł być...
Na relację chwilkę będzie trzeba poczekać, ale przezornie zabraliśmy ze sobą i aparat i kamerę... Uczestnicy już wszystko widzieli, a Ci którzy nie dotarli jeszcze chwilkę muszą pocierpieć i poczekać
Póki co quadowa emeryturka :)
- Romulus
- Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
- Imię: Roman
rider ten, a quad no coż od czasu do czasu trzeba spróbować czegoś innegoCzyżby to TEN? ... ale quad się nie zgadza! (chodzi o pytanie Grzesia
Impreza miła, bez ciśnienia trasa po roadbooku ciekawa, parę fajnych podjazdów, brodów, ale ogólnie lajtowo. Próba speed - fajny tor, co niektórzy trochę polatali (w przeciwną stronę niż quad), beczka błota - skończyła się niezłym show, zdjęcia i film quadzikowy pokażą to z całą okazałością ale próbkę już macie to to zdjęcie ubłoconego polarisa. A wieczorem sympatyczne spotkanie przy zastawionym stole z oglądaniem surowego materiału filmowo zdjęciowego.
Organizatorzy spisali się na medal.
ps. a wracając do domu miałem lekkiego dzwona i połamałem zderzak z przodu
Ostatnio zmieniony pn 27 paź, 2008 przez Romulus, łącznie zmieniany 1 raz.
Miło sluchac takich wypowiedzi. Postaram sie nastepnego razu nie odpuscic i przyjechac nie tylko z aparacikiem. STAHOO! Duze brawa!
modArecki: Poprawiłem małą literówkę.
modArecki: Poprawiłem małą literówkę.
Ostatnio zmieniony pn 27 paź, 2008 przez zibi_neo, łącznie zmieniany 1 raz.