23-25.02.2007 Mamry Challenge - Kietlice
- Krzysztof Wronowski
Kargul nie Kargul powstało zamieszanie quady traktuje jako hobby które mnie pochłoneło całkowicie poświęcam temu cały wolny czas i oczywiście wolną kase nie mam parcia na wyniki ma to być dobra zabawa próbujemy w swoim środowisku rozruszać znajomych aby społeczność quadowa była coraz większa.Myślę że dla niektórych wynik jest ponad wszystko,a dlamnie liczy się dobra zabawa i poznanie ciekawych ludzi.Pozd.
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Widzę, że emocje trochę opadły, tak więc czas najwyższy na obejrzenie zdjęć i przeczytanie relacji - Kietlice 2007 oczami Quadzików -> Mamry Challenge – czyli relacja i pierwsza galeria zdjęć z I rundy Przeprawowego Pucharu ATV Polska.
To jest dopiero pierwsza galeria zdjęć - jutro zamieścimy drugą...
Oprócz naszych zdjęć zamieścimy również zdjęcia uczestników rajdu... tak więc będzie co oglądać
To jest dopiero pierwsza galeria zdjęć - jutro zamieścimy drugą...
Oprócz naszych zdjęć zamieścimy również zdjęcia uczestników rajdu... tak więc będzie co oglądać
Póki co quadowa emeryturka :)
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Krzysztof Wronowski
- Krzysztof Wronowski
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Druga galeria 246 zdjęć z I rundy Przeprawowego Pucharu ATV Polska - Mamry Challenge, ujrzała właśnie światło dzienne na Quadzik.pl -> Galeria 2, kliknij tu żeby obejrzeć...
Pozostała nam jeszcze jedna galeria ze zdjęciami uczestników rajdu, którą zamieścimy w tygodniu...
Pozostała nam jeszcze jedna galeria ze zdjęciami uczestników rajdu, którą zamieścimy w tygodniu...
Póki co quadowa emeryturka :)