członkowie ATV Polska to nie użytkownicy forum ATV Polska, chyba nie trafione porównanieKrzysztof Wronowski:Takiej treści maila dostaniecie po wypełnieniu zgłoszenia uczestnictwa w rajdzie........dla członków ATV Polska 200 PLN).....
by był wilk syty i wilk syty zniżka powinna być również dla tych , którzy bywają regularnie na rajdzie oraz dla zalogowanych użytkowników portalu Quadzik.pl , który regularnie promuje imprezy przeprawowe...
23-25.02.2007 Mamry Challenge - Kietlice
Ostatnio zmieniony wt 16 sty, 2007 przez Slawek_Mat, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krzysztof Wronowski
Proponuję Grzesiu zawiązać Polskie Stowarzyszenie Quadów i Pojazdów Czterokołowych , statut mogę napisać , zarejestrowanie to formalność , w ten sposób uzyskamy osobowość prawną i będziemy mogli działać na wielu płaszczyznach , oraz chociażby uzyskiwać zniżki dla członków w rajdach...
3fun - bo quady są naszą pasją
A mysle, ze znizki mozna spokojnie dogadac na zasadzie - spuscicie z ceny dla listy osob, ktora sie zadeklaruje przez Quadzik.PL w zamian macie info o imprezie na glownej, a pozniej relacje z niej - mysle, ze wielu organizatorow na to pojdzie.
A coby uniknac, ze osoby swieze powoluja sie na quadzik nie majace nic z nim wspolnego - wystarczy zalozyc temat zapisow - i potem admin po weryfikacji wysyla liste znizkowcow do organizatora - a on respektuje znizki. Alles klar.
A coby uniknac, ze osoby swieze powoluja sie na quadzik nie majace nic z nim wspolnego - wystarczy zalozyc temat zapisow - i potem admin po weryfikacji wysyla liste znizkowcow do organizatora - a on respektuje znizki. Alles klar.
-
Witam wszystkich.
Niestety nie siedzę zbyt często przed komputerem i mogę nie zawsze nadążyć z odpowiedzią.
Zniżka dla członków ATV Polska wynika z faktu objęcia patronatem mojej imprezy i z faktu wsparcia nie tylko dobrym słowem trudów organizacji.
Zniżka dotyczy członków ATV Polska czyli KILKU zawodników a nie użytkowników forum.
Problem zniżek jest taki że zawsze ktoś jest albo stałym bywalcem albo kolegą albo z forum. Jeśli poszli byśmy tym torem zniżkę dostało by 90% uczestników.
Pozdrawiam.
Niestety nie siedzę zbyt często przed komputerem i mogę nie zawsze nadążyć z odpowiedzią.
Zniżka dla członków ATV Polska wynika z faktu objęcia patronatem mojej imprezy i z faktu wsparcia nie tylko dobrym słowem trudów organizacji.
Zniżka dotyczy członków ATV Polska czyli KILKU zawodników a nie użytkowników forum.
Problem zniżek jest taki że zawsze ktoś jest albo stałym bywalcem albo kolegą albo z forum. Jeśli poszli byśmy tym torem zniżkę dostało by 90% uczestników.
Pozdrawiam.
- Krzysztof Wronowski
...Szkoda tylko że nie ma żadnej informacji na stronie głównej o imprezie , za to na quadziku nie tylko na forum ale i na stronie głównej jest.
co do wsparcia , mam z tym doświadczenie z RR II gdzie dostałem kilka polarów oraz pomoc w osobie przemiłej Martuni, obyś wynegocjował więcej ...
co do wsparcia , mam z tym doświadczenie z RR II gdzie dostałem kilka polarów oraz pomoc w osobie przemiłej Martuni, obyś wynegocjował więcej ...
3fun - bo quady są naszą pasją
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Zimowa Edycja Mamry Challenge w Kietlicach jest zarazem pierwszą rundą Przeprawowego Pucharu ATV Polska - Mamry Challenge.
Poniżej zamieszczam program imprezy Mamry Challenge zima 2007:
Piątek 23.02.2007
Od 16:00 Przyjazd i zakwaterowanie uczestników.
Od 18:00 otwarcie biura rajdu, rejestracja
zawodników, oznaczenie maszyn.
20:00 Odprawa.
20:30 Start odcinka nocnego.
24:00 zamknięcie trasy odcinka nocnego w bazie rajdu
zdanie kart nocnych!!!
Sobota 24.02.2007
8:00 - 9:30 Otwarcie biura rajdu.
9:30 - 10:00 Odprawa uczestników do odcinka dziennego.
10:30 Wyjazd uczestników na trasę.
19:00 - 20:30 Powrót z trasy do bazy - zdanie kart!
21:00 Integracja w barze.
23:00 - 24:00 Ogłoszenie wyników, rozdanie nagród.
24:00 - ? Zabawa.
Niedziela 25.02.2007
Wyjazd zawodników.
Poniżej zamieszczam program imprezy Mamry Challenge zima 2007:
Piątek 23.02.2007
Od 16:00 Przyjazd i zakwaterowanie uczestników.
Od 18:00 otwarcie biura rajdu, rejestracja
zawodników, oznaczenie maszyn.
20:00 Odprawa.
20:30 Start odcinka nocnego.
24:00 zamknięcie trasy odcinka nocnego w bazie rajdu
zdanie kart nocnych!!!
Sobota 24.02.2007
8:00 - 9:30 Otwarcie biura rajdu.
9:30 - 10:00 Odprawa uczestników do odcinka dziennego.
10:30 Wyjazd uczestników na trasę.
19:00 - 20:30 Powrót z trasy do bazy - zdanie kart!
21:00 Integracja w barze.
23:00 - 24:00 Ogłoszenie wyników, rozdanie nagród.
24:00 - ? Zabawa.
Niedziela 25.02.2007
Wyjazd zawodników.
Ostatnio zmieniony pn 12 lut, 2007 przez Grzegorz Głowienka, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki co quadowa emeryturka :)
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Pełna informacja o I Rundzie Przeprawowego Pucharu ATV Polska – Mamry Challenge 2007 - kliknij tu!!!